Flot og praktisk yoga tøj til rigtige gode priser – fra ultralette yogashorts til superbehagelige yogabukser med perfekt pasform, til yoga-bh´er og lette yogabukser perfekt til street-to-studio looket.  Yoga BH og yoga tanktops fås i en række bæredygtige stoffer og størrelsersamt  yoga bukser og yoga leggings, capribukser, leggings og shorts. Vi har samlet en række vilde tilbud til dig – altid aktuelle og gode tilbud fra nogle af landets største forhandlere af yogatøj.

 

 

<strong>Værd at overveje når du skal købe yogatøj</strong>

Yoga er ikke anderledes end nogen anden fitnesstræning i form af hvad du bør bære, når du praktiserer denne disciplin. Uanset om du går i gang med yoga til begyndere eller mere avancerede hold, betyder det at “ideelt yoga tøj” følger de grundlæggende principper når du sveder i det: komfort, pasform, svedabsorption og god bevægelsesevne. Fordi yoga ikke er en krævende disciplin, er du også fri til at bære yoga tøj i forskellige stilarter og nedskæringer – alt afhængigt af din præference og det du finder mest behageligt at bære.

Bortset fra ovenstående faktorer, bør du også tage højde for den type yoga du vil udføre, såvel som dine personlige behov når du handler yoga tøj. Ved personlige behov mener vi ting som din tilbøjelighed til at svede og din kropsbygning.

Her er nogle tips til dig som som skal ud og købe yoga tøj for første gang:

Funktion og komfort over stil, altid!
Først og fremmest går du ikke til en yoga begynderklasse for at blive set. Du skal være der for at meditere, nyde fordelene ved yoga og svede. Så ikke noget med at begrænse dig selv ved at skulle have det flotteste og mest kluntede tøj på. Det bedste yoga tøj er altid det der giver dig mulighed for at bevæge sig frit og komfortabelt, mens du lærer at lave yoga.

Dette er ikke for at sige at yogatøj i almindelighed er kedeligt. Faktisk er der mange yogatøj butikker derude, der kombinerer flot tøj med funktionalitet, så yoga til begyndere vil nyde at klæde sig på og gå til deres yoga sessioner. Vi siger bare, at du ikke bør gøre ikke den samme fejl andre gør, når du vælger yoga tøj – hvilket udelukkende er at se godt ud.

<strong>Vær opmærksom på materialet</strong>
Vi ved alle, at nogle mennesker sveder mere end andre. Så hvis du ved, at du nemt kommer til at svede, skal du sørge for at vælge yoga tøj fremstillet af åndbart men meget absorberende materiale. Dette er vigtigt især i yoga, fordi du vil lave poses på en måtte  – og derfor kan du ikke risikere at glide da det det kan føre til forstuvninger og muskelskader. Hvis dine hænder har tendens til at blive svedige, er der butikker der sælger yoga tøj og tilbehør som handsker for at hjælpe dig med at få bedre greb på måtten.

Hvis du er interesseret i Bikram eller Hot Yoga for begyndere, bør du være opmærksom på, at de fleste foretrækkert at bære minimalt med tøj for at hjælpe kroppens nedkøling. I disse tilfælde bør du undgå yoga tøj lavet af tunge materialer som klæber til huden. Sørg for at din hud kan ånde og tøjet tillader at du kan komme ud i alle stillinger.

&nbsp;
Som en lille bonus, har vi samlet 25 mantraer som måske virker lidt akavet at sige højt til dig selv, men som virkelig virker. Prøv det af i en måned og mærk forskellen. 

I dagens selvudviklede besatte verden er det let at føle en konstant følelse af at skulle være mere det ene eller mere af det andet. Hvad hvis den du er faktisk er helt fint? Utroligt inspirerende ligesom du er. Vi har lavet en liste over 25 små påmindelser til dig for at opbygge din selvtillid og få dig begejstret for potentialet for den dag der venter på dig.

1. Det er okay at sige nej!
Det er vigtigere at beskytte energi ved at sige “nej” til noget, der vil lade dig føle dig drænet, end at sige “ja” bare for at please nogen.

2. Jeg er menneske, ikke perfekt.
Mind dig selv om, at du gør det bedste du kan, og faktisk gør det rigtig godt.

3. Jeg bestemmer hvad der er godt nok for mig.
Tag din magt tilbage ved at stole på at du er den eneste, der ved hvad der er godt nok (eller ikke godt nok) til dig.

4. Jeg elsker dig; Jeg lytter.
Luk dine øjne, tag en dyb indånding og læg den ene hånd på dit hjerte. Hvisk “jeg elsker dig; Jeg lytter. ” Det kan føles lidt sjovt i starten, men du kan føle en en tilfredsstillelse bare ved at sige de små ord til dig selv.

5. Der er altid andre chancer.
Husk at reglerne er opbygget; når du er klar til at give dig selv en chance, venter verden.

6. Jeg er smuk.
Fordi du er.

7. Jeg kan ikke kontrollere andre, men jeg kan kontrollere mine reaktioner.
At tage ansvar for vores egne reaktioner kan skabe et kraftigt skift i vores hverdag.

8. Jeg er selvsikker og hård.
Denne kan føle sig lidt falsk først, men jeg finder, at daglige påmindelser om min tillid og styrke hjælper mig med at finde den i situationer, som jeg måske ikke normalt genkender.

9. Jeg tilgiver mig selv og andre.
Den ironiske del af at holde grudges er, at den eneste person det forårsager skade på, er dig selv. Giv slip.

10. Jeg er ikke defineret af min fortid eller min fremtid.
Fejl og smertefulde minder vil altid skille sig ud mere levende end succeser, så husk dig selv ikke at dvæle på fortiden, godt eller dårligt, og du skal heller ikke leve for fremtiden. Ellers vil du savne den skønhed, der er nu.

11. Universet har min ryg.
Læs det, sig det, tro det! En dyb tillid til at alt bliver okay kan gå langt i at sikre, at det rent faktisk gør.

12. Se den positive i enhver situation.
Jo, der er altid noget at klage over, men det er vigtigt at minde os om at fokusere på lyset.

13. Jeg belyser de kvaliteter, jeg stræber efter at have mig selv.
Næste gang du fanger dig selv med en jaloux tanke, skal du tage et øjeblik for at identificere, hvilke kvaliteter det faktisk er, at du føler, at du mangler. Så tænk på dig selv, “Embody it!” Måske betyder det, at du står lidt rettere, smil lidt lysere eller gør øjenkontakt i stedet for at undgå det. Fake it ’til du gør det – du vil bemærke en øjeblikkelig skift af energi!

14. Jeg har ret til at bruge min stemme.
Så brug det du skal.

15. Jeg er taknemmelig for alt, hvad jeg har i livet.
Med ensartede daglige påmindelser at være taknemmelige, finder du taknemmelighedstrømmene mere naturligt.

16. Jeg har ansvaret for min egen lykke og velvære.
Du er virkelig den eneste med magt til at påvirke din lykke og trivsel. Eje det, elsk det, udforske det.

17. Sænk ned; alt kommer.
Vi bliver så ofte fanget i denne følelse af rush under vores travle liv. Tag et øjeblik for at bremse og nyd de små ting.

18. Jeg vil ikke lade en ting påvirke resten af ​​min dag.
Som det siger siger: “Dette også skal passere.” En frustrerende begivenhed behøver ikke at diktere hele dagen.

19. Jeg har lov til at tage plads.
Og så meget af det som du vil!

20. Hvorfor tænker jeg på denne måde?
Spørg dine selvdestruerende yogatøj udsalg  tanker! Hvilke beviser skal du støtte denne overbevisning om, at du er [doven, umotiveret, bange osv.]? Tror du virkelig på det, eller er det bare et gammelt tankemønster?

21. Jeg har det godt på grund af mig.
Giv dig selv rekvisitter, når du har en god dag! Det er ikke rimeligt at kun tage æren for dine dårlige dage.

22. Jeg har alt, hvad jeg har brug for.
Behovet er kun et spørgsmål om opfattelse. Bliv ikke fanget i historien om mere, mere mere.

23. Med det legeme jeg har, kan jeg opleve glæde og lykke.
Den bedste måde at gøre vedvarende forandring på er ved hjælp af accept, kærlighed og kropsgodtbefindende.

24. Mine følelser er gyldige.
Selvom du ikke har en grund eller logisk forklaring, har du lov til at føle, hvad du føler.

25. Jeg vælger at bruge fejl som en læringsmulighed.
Manglende er en del af livet, så jo hurtigere vi kan se det for, hvad det virkelig er – en chance for at vokse – jo bedre kan vi lære af det!

Så når du går igennem din rutine, føler du den normale selvtillid, at mange af kampene med, jeg udfordrer dig, falder tilbage på disse 25 påmindelser. Ændrer det, hvordan du går gennem din dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.