Se de nyeste tilbud på terrassevarmere fra nogle af landets billigste netbutikker. Vi opdaterer tilbuddene løbende, så du hele tiden finder de gode tilbud.

Hvad er en terrasevarmer

Et dejligt udendørs rum bliver en udvidelse af dit hjem eller virksomhed, så hvorfor ikke nyde det længere? Uanset om det er en restaurant gårdhave, poolområde eller en dejlig baghave, hvis du tilføjer en gårdhavevarmer, kan du nyde din udendørs plads længe efter sommeren er kommet og gået. Og en terrassevarmer gør mere end at tilføje varme; de bliver et attraktivt midtpunkt og bringer atmosfære i dit rum. Der er mange typer brændstof, forskellige stilarter og flere andre overvejelser, der skal gennemgås, før du køber bolig- eller kommercielle udendørs varmeapparater.

Lav vedligeholdelsesdrift:

Udendørs terrassevarme kræver generelt lidt til ingen vedligeholdelse. Det meste vedligeholdelse er tungest, når varmeapparatet får mest brug, og mest kræver simpelt vedligeholdelse, herunder kontrol af forhindringer i gasledningen, kontrol af gasforbindelser for lækager, rensning af insektbrænder og kontrol af propaniveauet i din tank. Støj, øjeblikkelig strålevarme: Gårdvarmere og brandhuller bruger strålevarme. Strålevarme eller infrarød opvarmning opvarmes svarende til solens, da den bruger usynlige energibølger, der tilfører omgivende genstande og mennesker varme. Når fotoner rammer hudens eller overfladerne på genstande, optages og fastholdes varmen, hvilket holder dig og dine omgivelser varmere, længere. Til sidst er varmen stille og stille, så den ikke drukner samtaler og musik.

Attraktive design:

Som et varmeapparat indarbejder mange nu attraktive design for at give udendørs rum mere elegance og atmosfære. I brandhuller er der nu mosaikfliser, harpiks-tekstildesign og metalfremstilling til mantel-design, mens fristående og monterbare varmeapparater indeholder rene mønstre med mat eller blank finish, glasrør, rustfrit stål udvendigt med mere. Luftkvalitet: Bortset fra at sikre, at alle propangasledninger er strammet og sikret, kompromitteres luftkvaliteten ikke, så længe det bruges i de rette uderum. Yderligere skaber traditionelle træforbrændende ildhuller ask, sod og røg, der kan irritere vejrtrækning og øjne, og det bliver nødvendigt at rydde op senere. Holdbar: Selvom vi ikke går ind for at forlade dem udendørs året rundt, er de fleste konstrueret af høj kvalitet rustfrit stål og harpiks toppe for holdbarhed. Nogle har endda et dæksel for at holde dem beskyttet mod UV-stråler og fugt, når de sidder udenfor i højsæsonen.

Terrassevarmer med el eller gas

Udendørs varmeapparater bruger normalt disse tre brændstoftyper: Elektrisk, propan eller naturgas. Se hvilken udendørsvarmer der er bedst til dit rum: Elektrisk brændstof En elektrisk gårdhavevarmer er en bekvem måde at hurtigt tilføje varme til din gårdhave eller dæk. Disse varmeapparater kræver typisk et 120-volt stik og bruger en varmepære til at frembringe varme. Da de fleste bruger en almindelig stikkontakt, kan du tilslutte dem næsten hvor som helst – hvilket gør elektriske varmeovner ekstremt lav vedligeholdelse, især sammenlignet med propangasvarmere. En anden fordel ved elektriske opvarmere er, at du kan bruge dem i overdækkede og delvist lukkede rum (du kan ikke bruge propanvarmere i disse områder). Det største problem med elektriske udendørs varmeapparater er selvfølgelig, at du skal tilslutte dem. De fleste udendørs rum har ikke let adgang til stik, og brugerne ønsker ikke at køre lange elektriske ledninger udendørs. Disse modeller har generelt generelt ikke den flammeeffekt, som kunderne sætter pris på i kommercielle indstillinger. Propan og naturgasvarmere bliver ofte et centralt element og en attraktiv tilføjelse til dit rum takket være denne funktion.


Propangas

Propangasvarmere bruges ofte udendørs, fordi de er enkle at bruge og giver øjeblikkelig varme. Det eneste, der kræves, er en gastank (generelt en 1-, 20- eller 40-pundtank), og de er nemme at installere selv. De fleste af vores modeller er fuldt samlet, og udvalgte modeller bruger kupler til at tilbyde varme i en cirkel op til 20 fod. Vores nyeste propangasvarmere gør mere end blot at varme din gårdhave eller dæk: Gasbrændgasser bliver et øjeblik centralt sted i ethvert udendørs område. Rigtige flammer hopper over klipperne, og de fleste modeller har flisekantler til drikkevarer og andre genstande. En ulempe, især for kommercielle anvendelser, er, at du skal udskifte gastanke, hvilket betyder lidt mere vedligeholdelse. Nogle modeller, som Bromic-varmeapparater, giver dig dog mulighed for at installere i loftet eller væggen, forudsat at der er en direkte propangasledning, der føres til varmeren.

Naturgas

Terrassevarmere med naturgas er populære, fordi de tilbyder kontinuerlig varme med lidt vedligeholdelse. Du skal blot sætte dem fast på en naturgasledning. Udendørs ildhuller og udendørs gårdhavevarmere er mindre dyre at betjene end propangas eller elektriske opvarmere og har også en tendens til at være mere effektive. De fleste naturgasmodeller leveres med en inkluderet gasledning, der hurtigt kan kobles til kontinuerlig varme. De største ulemper ved naturgasopvarmning er, at du muligvis har brug for en blikkenslager til at hjælpe dig med at oprette linierne, og når linjerne først er tilsluttet, kan du ikke flytte dem lige så let som propanvarmere (som bare bruger tanke inde i enhederne, så de er lettere at flytte). De fleste af de udendørsvarmemodeller, vi sælger som fuldstændigt samlet og kan opvarme områder op til 120 – 200 kvadratmeter og har mellem 23.600 – 43.000 BTU opvarmning.

I lighed med et gasgitter er propengasbranden med et skjult kontrolpanel med automatiske antændelser og justerbare flammer. Gasdrevne flammer danser hen over den rustfri stålskål og lavaklodser eller ildglas, mens det omgivende udvendige mantel er fantastisk til at hvile drikkeglas, tallerkener og andre diverse ting. Se alle vores tilgængelige propangasbrandhuller her. Standalone / Ground: Den mest almindelige type udendørs varmelegeme, især i kommercielle rum, er fristående varmeovne. De er generelt høje, tynde varmeapparater, der afgiver en stor mængde varme – hvilket gør dem ideelle til store udendørs dæk og terrasser. De er ofte placeret i begivenhedsområder, hotelpooldæk og spredt omkring udendørs restaurant siddepladser. Hanover tilbyder et stort udvalg af udendørs varmeovne, der er perfekte til restaurant terrasser, dæk og boligområder.

Bordplade: Bordpladsvarmere varierer fra at ligne gulvvarmeapparater til traditionelle lamper (de kaldes undertiden udendørs varmelamper). Disse modeller er ideelle til sideborde eller store borde i hændelsesrum. Disse modeller er normalt 3 meter eller mindre i højden. Kan monteres: Udvalgte modeller til udendørs opvarmning kan monteres i loft eller væg. Disse alsidige modeller har ofte et stativ. De sparer gulvplads og tilføjer ofte varme til industri- og arbejdsrum, men normalt kræver de naturgas eller propanledninger til installation. Bromic udendørs terrassevarmer er et godt eksempel på monterbare varmeovne til dæk og gårdhavepladser.

Terrassevarmer og sikkerhedsfunktioner

Bærbare udendørsvarmeapparater har sikkerhedsfunktioner, så du er sikker på brand og andre risici. Hold øje med følgende funktioner: Automatisk slukning: En afbryder indeni slukker for varmeren, hvis den bliver for varm og bliver brandfare. Flip-over-beskyttelse: Hvis terrassevarmeren er slået over, slukker en afbryder automatisk varmeelementet. Cool-Touch Glass: De fleste kommercielle udendørs varmeapparater leveres med cool-touch glas, der gør dem sikre omkring børn eller kæledyr. Sikkerhedsgodkendelser: Se efter varmeovne, der er godkendt til sikkerhed. UL- og CSA-testede er almindelige sikkerhedsgodkendelser. Disse produkter er blevet evalueret for at sikre, at alle sikkerhedskrav er opfyldt.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengøring af din varmeapparat: For at rengøre en udendørs varmeapparat, skal du blot tør overfladerne ned med vand og mild sæbe eller en fugtig klud. Slibemidler og ovnrensere kan beskadige dem, så tjek din brugsanvisning for specifikke rengøringsbehov. Vedligeholdelse: Der kræves lidt vedligeholdelse med udendørs varmeovne, hvilket er en af ​​deres største fordele. Bortset fra lejlighedsvis aftørring er den eneste reelle vedligeholdelse, du skal bekymre dig om, udskiftning af gastanke (til propanvarmere).

Yderligere funktioner der skal overvejes

Monteringstype:

De fleste af de udendørs terrassevarmeudstyr, vi tilbyder, som mindst delvis samlet, normalt tager det cirka en time at montere dem helt. Mange modeller, som vores Uendelige Sommer gårdhaveovner, som de er samlet i en kasse. Du skal blot vedhæfte toppen / kuplerne til nogle modeller. Sørg for at kigge efter denne funktion, fordi det kan tage en betydelig mængde tid at bygge helt umonterede gårdhaveovner. Hvis du leder efter en model, kan du med det samme fjerne og begynde at bruge, finde en, der kommer fuldstændigt samlet.

Elektroniske betjeningselementer:

Modeller med elektroniske betjeningselementer til at justere varmeniveauet og tænde og slukke varmen er meget lettere at bruge. Se efter udendørs gårdhavevarme med et-tryk tænding og enkle indstillingskontroller. Udvalgte modeller har endda en fjernbetjening.

Justerbare flammer:

De fleste udendørs varmeapparater med propan og naturgas inkluderer en slags flamme, og mange af disse flammer kan justeres, så de passer til dit ønskede atmosfære og varmeniveau.

Garantilængde:

Hvis din udendørs varmeapparat har en lang garanti (nogle har op til 5-års begrænsede garantier), kan du være sikker på, at den er bygget med kvalitetsmaterialer og ikke lider under hårde miljøforhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.