Reklame – det skal jo nævnes 🙂

Nu er det overskueligt at betale for at spise ude – ved at booke bord gennem Earlybird.dk skæres der 1/3 af prisen. Vælg mellem de 75+ forskellige restauranter i Aarhus og København som har tilmeldt sig Earlybird. Det eneste du skal gøre, er at booke via Earlybird.dk, og så er bordet klart til du kommer. Nemmere bliver det vist ikke.


Earlybird.dk samarbejder med en lang række af Københavns og Aarhus populære restauranter, cocktailbarer og vinbarer. Det bedste er, at der er forskellige prislejer. Så er det sidst på måneden og det trækker lidt i en at komme ud og spise, så er det bare at vælge lige præcis den restaurant der tilbyder en skøn menu den aften.

Konceptet bag Earlybird.dk er, at du hver dag kan se, hvilke restauranter der på dagen tilbyder en række lækre menuer som de tilbyder dig til en 1/3 af prisen. Det betyder også, at restauranterne og barerne skifter fra dag til dag alt efter ledige tider. Og det gode er, at menuerne opdateres og varieres, så du hele tiden får nye muligheder for at prøve forskellige menuer.

Et eksempel fra en hyggelig aften i sidste uge:

Kæresten og jeg ville gerne spise lækker italiensk mad den aften. Jeg gik ind på Earlybird.dk og valgte området. Jeg finder en lækker italiensk restaurant og vælger en af de ledige tider. Jeg booker bord til 2 personer, vælger blandt de ledige tidspunkter og betaler. Dette blev aftenens menu:

SPUMANTE

  • 1 glas spumante

AFFETTATI MISTI:

  • Fad med italiensk charcuterie

DEGUSTAZIONE SU ULIVO:

  • Forskellige varme & kolde antipasti

CARNE O PESCE:

  • Vælg mellem kød eller fisk med dagens tilbehør

SELEZIONE DI DOLCI:

  • Dagens dessert

Regnestykket kom til at således ud for 2 personer:

MENUER
Normalpris 868,00 KR for 2 x menu – Vi endte med at få menuerne til kun 578,00 kr med Earlybird.dk

MOMS UDGØR 25%
115,6 KR.

ADMINISTRATIONSGEBYR
6 KR.

BETALING I ALT
584 KR for 2 personer

Det kan kun siges at være en ganske god deal. Billigere findes det vist ikke. God pris og skøn mad til en fornuftig pris.

Når der skal hygges med en tur i byen, så vælger jeg altid Earlybird. Jeg har selvfølgelig støvsuget nettet for lignende muligheder, men det er nu en gang Earlybird som jeg vælger hver eneste gang.

Book din aften med god mad hos Earlybird her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *