Hos Nelly er der altid gode tilbud – det gælder også på sko. Lige nu kan du spare en masse på dine skokøb, så hvorfor ikke shoppe nu og vær klar med sko til fest, boots til de våde dage og flotte stiletter til byturen.

Se de flotte tilbud herunder – altid opdateret og med synlig besparelse på alle varer.

Lige kan du spare en masse – hvad med et par stiletter Nelly eller et par fede sneakers. Du kan finde alle slagts sko tilbud. Vi har indhentet de bedste priser på sko fra Nelly, så du nemt og bekvemt kan shoppe uden at skulle lede nettet igennem. Alle tilbud er indhentet fra Nelly.com og er altid de nyeste og bedste tilbud – med rabatten synlig, så du slipper for at regne på det. Nelly rabbterne er fastsat af dem selv, så vi har ingen indflydelse på rabatterne. Uanset hvad du leder efter, så kan du helt sikkert finde noget med dette nelly udsalg 2018. Skal du bruge sko til kjole eller stiletter til kjole, så kan du bare ved at scrolle ned igennem alle de mange fede tilbud, finde lige præcis den sko, stilet eller sneakers der passer til den kjole du skal have på. Du kan finde sko der passer til enhver lejlighed; den afslappede sportssko til et casual look, den stilede flade sko med udsmykning til det afslappede men stadig cool look som ikke bliver for afslappet men heller ikke for pænt. Eller den flotte stilet der bare passer til alt – lige fra bryllup til nytårsaftenfesten – så vil du helt sikkert være dækket fuldt ind med sko fra Nelly. Med det store udsalg nelly kan du spare en masse penge og samtidig få købt ind, så du er helt og aldeles dækket ind på skofronten. Prøv også Nellys eget skomærke NLY Shoes – deres sortiment passer til alle lejligheder og vil passe ind i enhver skohylde. Med 850 forskellige mærker finder du helt sikkert en sko der passer til dig. Lige fra partyboots tii ballerinasko.

NICE TO KNOW – når du handler hos Nelly.com

Hvordan er nelly sko i størrelsen?

At købe sko hos Nelly afviger ikke fra det at købe sko andre steder. Nogen vil opleve, at de sko de har bestilt hjem enten er for store eller for små. Andre vil opleve, at de sko de har fået hjem bare passer perfekt. Det er vist ikke anderledes hos andre forhandlere af sko. Er dine sko for små eller for store så læs: nelly hvordan returnere?

Hvordan returnerer man sko til Nelly?

Det gør man gratis! Du sender såmænd bare varen retur i en pose der kan tåle en tur fra dig og til Nelly.com.

  1. Du udfylder retursedlen og lægger den i den pose der skal sendes.Du kommer varen eller varerne i en pose der kan holde til fragten.
  2. Du sætter den medfølgende fragtseddel på posen.
  3. Du afleverer posen på posthuset. Du skal ikke udfylde nogen fragtseddel, da du jo allerede har påsat denne på posen.
  4. Du husker at gemme din kvittering indtil Nelly har modtaget din pose.

Husk også, at Nelly tilbyder studierabat.

Virkelig? Kan jeg få rabat hos Nelly når jeg er studerende?

Ja, det kan du – du kan faktisk få 10% rabat på hele sortimentet. Dog ikke på i forvejen nedsatte varer.