Uanset hvad din stil er, så finder du helt sikkert en skijakke der passer til dig. Vi har samlet 75 unikke tilbud til dig, så der er helt sikkert noget du vil synes om.

Alle jakker er udvalgt for deres høje kvalitet ift. prisen. Der er ingen slinger i valsen – vi har gennemgået samtlige 75 jakker. Og de er godkendt af vores skibums her på kontoret. Kun det bedste af det bedste er udvalgt, så du nemt kan finde en skijakke på tilbud. 

Skijakke herre udsalg

 

 

Værd at vide – find den rigtige skijakke 

Isolerede skijakker

De fleste skijakker du finder vil være isoleret. Isolationsniveauet vil være forskelligt fra jakke til jakke, og du finder også en lang række forskellige funktioner.

Syntetisk isolerede skijakker

Syntetisk polyesterisolering finder du typisk blandt kategorien syntetisk isolerede skijakker. Materialet giver en balance mellem varme og åndbarhed. Syntetisk isolering består af polyester spundet i filamenter for at skabe luftlommer mellem fibrene. Syntetisk isolering vil overgå dunjakker under våde forhold.

Skijakke dun

Selvom dunjakker er lette og meget varme, er de ikke ideelle til skiløb. Dette skyldes, at de vil miste deres isolerende egenskaber, når de bliver våde, hvilket betyder at du kan blive meget kold hvis du falder. Det er også vigtigt at huske, at bevægelsen involveret i skiløb betyder, at du bliver opvarmet  naturligt, så en meget varm dunjakke bliver ikke nødvendig. Men dunjakker er ideelle til at gå rundt i byen med, eller når du vil have noget lettere på til afterskiing.

Skijakker er lavet af enten vandtæt eller vandafvisende materiale.

Vandafvisende skijakke

Vandafvisende skijakker bliver behandlet med en belægning som modstår vand og giver derfor bedre beskyttelse under våde forhold. Det betyder, at regn vil løbe fra stoffet i stedet for at blive absorberet, hvilket gør det vandtæt.  

Vandtæt skijakke

For ethvert emne der skal klassificeres som vandtæt, skal det have en hydrostatisk hovedværdi på mindst 1500 mm. Den hydrostatiske hovedtest betegner det vandtætte niveau af et stofbelægning. Stoffet trækkes stramt under et forseglet rør med vand, som derefter overhældes over et tidsrum for at fastslå, hvor mange millimeter vand stoffet kan klare, før det går igennem.

For tøj der er vandtæt, vil det være fremstillet af et materiale der er blevet behandlet med en DWR-belægning, har tapede sømme og har en membran påført indersiden af ​​stoffet. DWR er en behandling, der gør det muligt for stoffet at tørre hurtigt og afvise vand. Uden tapede sømme kan vand lække gennem sømmene. Termoplasticbånd påføres under varme og tryk over sømmene, som forhindrer vand i at komme ind hvilket gør det vandtæt. skijakker vil have fuldt tapede sømme (alle sømme dækket) eller sporadisk tapede sømme (kun de sømme, der er udsat for vandpåvirkning).

Skijakkens vigtigste funktioner

Når du vælger dit Ski Jacket, skal du kigge efter de små funktioner, som kan forbedre din nydelse, komfort eller sikkerhed i skråningerne. Nedenfor er nogle af de funktioner der er værd at kigge efter når du køber skijakke.

Justerbar hætte

Justerbare hætter giver dig mulighed for at sikre, at din hætte passer præcis til dine behov.

Lommer, lommer, lommer..

En jakke med masser af lommer giver dig mulighed for at bære alt hvad du behøver til en dag på pisterne.   

Audiolomme

Denne interne lomme kan gemme din ipod eller telefon og holder den beskyttet mod det våde og kolde.

Husk – En skijakke er en af ​​de vigtigste dele af dit ski-outfit, så det er vigtigt, at du vælger det rigtige. At vælge den bedste skijakke til vil indebære at tage hensyn til typen af ​​skiløb, dit færdighedsniveau, dine stil og alle de andre vigtige overvejelser ovenfor.

God fornøjelse på skiferien.

Med venlig hilsen,

Holdet bag billigenetbuttiker.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.