Endnu engang har vi gennemsøgt nettet for cykel tilbud. Og der er masser at tilbud derude – så gode tilbud at vi har samlet en række af de bedste herunder. Uanset om det er racercykel, citybike eller en single speed cykel du leder efter, så er der cykler tilbud du helt sikkert vil synes om. Det er nemt at købe cykel online og så får du hele udvalget ved et nemt klik.

Denne side indeholder sponsorede indlæg.

Cykel tilbud

Hvis du kan beskrive hvad din nye cykel primært skal bruges til, gør du det meget lettere for dig selv at vælge cykel. Form følger funktion, og det gælder især for cykler. Forskellige cykler er beregnet til forskellige typer af cykling, og nogle er meget specielle i forhold til deres formål. De fleste cykler er dog temmelig alsidige – du kan cykle til arbejde, til butikkerne og rundt i bakkerne på den samme cykel.

Et af de mest almindelige formål er at cykle til og fra arbejde, cykler tilbud erstatte offentlig transport. Folk pendler på en række forskellige cykler. Mangndlere foretrækker den mere oprejste position, der stilles til rådighed af et styretøj. De går til hybrider – cykler med de samme store, hurtigtvalsede hjul, men med stænger og kontroller, der er mere beslægtede med dem, der findes på fede dæk mountainbikes. Hybrider og drop-bar pendlercykler er også gode til at udforske landeveje ogstier i weekenden. Hvis dine mål er lidt mere sporty, men stadig på asfalt, så skal du kigge på motorsportscykler eller deres lidt mindre specielle brødre, sportslige cykler. Begge har drop styret til en række håndstillinger og aerodynamik, men en sportslig c vil have en mere retfærdig kørestilling og normalt et bredere udvalg af gear. Htilbud på cykler vis du vil lede ud på stierne, så er en mountainbike vejen at gå. Måske er du allerede i udendørs sport, og du ønsker at komme dybere ind i cykler tilbud landet, eller du har lyst til at zoome rundt om dit lokale sporcenter eller bikepark. På en eller anden måde har du brug for en oprejst, bred position til kontrol, fede dæk med masser af greb, et stort udvalg af tandhjul og kraftige bremser.

Er du ikke sikker på din fiance eller vil du have lidt hjælp med at komme op ad bakkerne? Tag et kig på elektriske cykler. De seneste fremskridt inden for batteri og motorisk design betyder, at elektriske cykler giver en reel fordel, især når det kommer til at lette bakkerne og glide væk fra lysene. Hvis du planlægger ‘mixed-mode’-ture, som en pendling, der involverer en togtur, kan en foldnvære perfekt til dig. Mens mapper normalt er lidt langsommere og tungere end almindelige cykler, slår ingenting deres bekvemmelighed eller lethed af parkering. Du kan ikke snige eni fuld størrelse på et rushtidstog eller under dit skrivebord. I den luksuriøse ende af markedet er lette foldere med ophæng næsten lige så hurtige og komfortable som almindelige cykler. Hvis du ikke går meget langt, og du bor et eller andet sted, er den klassiske engelsk roadster en levedygtig mulighed.  cykler tilbudStående, beroligende og dignierede, de er perfekte til enkel transport. Tilsvarende enkle og velegnede til ridning er de ultra-hip-cykler kendt som fi xies. Baseret på cykler, der anvendes til racing på træindendørs , har fi xies ikke frihjul: hvis du bevæger dig, er du pedal.

De fleste cykelbutikker lager en lang række cykler, hvilket kan gøre det vanskeligt at bestemme hvilken der er for dig Indstil dit budget Reelle cykler koster fra omkring 2000 kr opad. Du kan få cykler, der koster mindre, men de er næsten altid ringe kvalitet. Ender koster 200 kreller mere, vil være relativt let, så det er let at indlæse i bilen eller holde op det vil have bremser og gear, der fungerer godt; og dets hjul vil være lige og vil forblive den måde. Vigtigst, det vil være holdbart. Achilles-hælen på billige cykler er, at selvom de fungerer godt, når de er nye, forbliver de sjældent den måde. Du bør forvente at køre en ud af butikken helt monteret og klar til at køre. Billige cykler skal ofte samles af køberen. Dette kræver et niveau af viden, som forbrugerprogrammer som BBC’s Watchdog har fundet ud over de fleste mennesker. Resultatet er en hjemmebygge, der faktisk er farlig. Du vil finde gode cykler i specialiseredbutikker. Undgå supermarkeder og andre generelle butikker som sportsforretninger; de er de værste lovovertrædere, når det kommer til at tilbyde super-billige, lavkvalitetscykler. Vælg en butik Anstændige cykler kommer fra specialiseredeutikker, og sådanne butikker har alle deres egen personlighed.

En butik, der fokuserer på high-end road racing cykler til lokale klub ryttere, er ikke det bedste sted at starte, medmindre du nyder at blive bambuseret med jargon. En butik, der er venlig for nybegyndere, vil have medarbejdere, der taler tydeligt engelsk, og spørger dig, hvad du planlægger at gøre med cyklen – og lyt til dine svar – snarere end udsalg cykler at snyde af en strøm af buzzwords. Gennemse et parbutikker, før du tænker på at købe. Lyt til, hvordan personalet håndterer andre kunder, og få en fornemmelse for den type cykler, de sælger. Fordi cykler har brug for vedligeholdelse og reservedele som dæk og rør ned ad linjen, vil du helt sikkert være tilbage. Udover ekspertrådgivning vil en rigtig utik sørge for, at cyklen er samlet korrekt. Cykler kommer fra fabrikken i forskellige demonteringsforhold afhængigt af fabrikanten, og de rigtige værktøjer og viden er afgørende for at sikre, at cyklen er helt sikker og vejdydig. En god butik tilbyder også efterfølgende levering, typisk efter en måned, så de kan sørge for at alt har lagt sig ordentligt og fungerer stadig godt. At købe en  kan være starten på et langt detailforhold!

Først skal du beslutte, hvor meget du er villig til at bruge. Anstændige roadbikes starter fra omkring £ 250; jo mere du bruger lysere og bedre specificeret evil være. Der er ingen rigtig pris. Der er et godt valg mellem 3000 kr og  5000 kr, og fra 6000 kr til 10.000 kr du kommer ind på området for meget dygtige mountainbikes. Ud over det, ja, du går ind i en verden af ​​valg, der passer til enhver smag. Gør din forskning Med et budget i tankerne vil du lave nogle undersøgelser. Sikker på, du kan bare gå ind i din nærmestbutik, slå nogle penge på tælleren og forlade med en , og der er ikke noget galt med det. Men en  er en investering, og som investere i nymed dyreste investeringer er det værd at bruge lidt tid på at undersøge mulighederne.

Materialer til cykel

 Rammen er hjertet i din nye, og det er her hovedparten af ​​budgettet går. Rammer er lavet af en række materialer, de mest almindelige er stål, aluminium , titanium og carbon fiber. Bredt set vil rammer lavet af et bestemt materiale have fælles karakteristika, selvom det, som designeren gør med et materiale, er lige så vigtigt som materialet selv. Aluminium er det mest almindelige rammemateriale til vejcykler, der koster under 1.000 kr., Og der er også mange gode aluminiumsrammer til højere priser. Det er billigt, og et meget godt materiale til at gøre cykler fra, fordi det bygger i stive, lysrammer. De nyeste aluminiumsrammer prale af nogle avancerede funktioner og design berører.

Bedre aluminiumrammer anvender stødt rør. Disse har varierende vægtykkelse, med enderne tykkere end midten for at klare de større belastninger ved forbindelserne. Butted rør er også lettere, og kan tilbyde mere komfort. Rammer med klistermærker, der angiver brugen af ​​slanger fra topfabrikanterne Dedacciai, Easton eller Columbus, vil give en præmie. Stål var den dominerende vejlramme materiale indtil 1980’erne og er stadig et dejligt materiale i hænderne på en god designer. Det er oftest fundet på brugerdefinerede cykler og dem designet til touring, fordi i disse applikationer dens vægtstraf er mindre vigtig. Det er tungere end aluminium, men det kan være dejligt behageligt.

Carbon fiber rammer er dog ikke alle lige. Der er en enorm forskel mellem billig og dyr kulfiber, ned til den anvendte type fibre, hvordan den fremstilles, og andre vigtige faktorer, der har stor indflydelse. Carbon fiber kan relativt let manipuleres af designere til at skabe rammer med den særlige balance af egenskaber, de ønsker, om det er lav vægt, komfort, stivhed. Hvis du står over for et valg mellem emed en karbonfiberramme, og en anden med en aluminiumramme, må du ikke afvise aluminium. Ofte får du en aluminium med højere klasse hjul og komponenter, end du kunne få på en carbon af samme pris, og det vil bidrage til en lavere totalvægt. Det kan føre til en langt mere fornøjelig tur end du kommer fra en c, hvor fabrikanten har skåret hjørner (med tunge hjul eller et lavt specsæt) for at få et prispunkt. Så sæt ikke bare kulfiber øverst på listen, fordi din ven har købt en carbonfiber. Valg af den rigtige størrelse At vælge den rigtige størrelse  er helt afgørende, når du køber din første  Tag råd fra, men gå ikke på en er er for lille eller for stor, bare fordi det er en god handel. Kun med den rigtige størrelse til din højde og dimensioner vil du virkelig få mest muligt ud af din nye hobby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.