Redskabsskur til haven

Redskabsskure er perfekte og alsidige. Brug det som værktøjsskur til at beskytte udstyr og værktøj; som en pottehus til at plante potter og dyrke frø; eller som et ekstra rum til rolig afslapning. De tilbyder stor opbevaringsplads til voluminøse genstande som havemøbler og cykler og kan være din hobby gemme, når der ikke er mere plads i huset. Men at finde det rigtige skur til dine behov kan virke vanskeligt. Det er her vi kan hjælpe. Vores guide er her for at hjælpe dig med at vælge det bedste skur til dig og dit udendørs rum.

Hvad skal skuret bruges til? Som i hvordan du planlægger at bruge skuret, det kan hjælpe dig med at vælge det rigtige til dine behov. Selvfølgelig kan du bruge det til mange ting, og disse kan ændre sig over tid. Det er denne fleksibilitet, der gør skurene til et top valg. Men du har måske bare et job i tankerne, og i bekræftende fald kan der være et alternativ, der er bedre egnet til dine behov end et skur. Her er et par af de mest almindelige anvendelser til skure og nogle forslag.

Hvis du bruger skuret til:

Opbevaring – nogle skure har flere opbevaringsrum, der hjælper med at bruge din plads mere effektivt. Alternativt, hvorfor ikke udforske vores sortiment af haveopbevaring? Det inkluderer indstillinger, der er specielt designet til sikker opbevaring af cykler, udendørs skraldespand, bjælke og mere. Nogle fungerer endda op som havebænke, og de findes i alle former og størrelser.

Udendørs ophold – hvis du har lyst på et ekstra haveværelse, kan du kigge på vores sommerhuse og havehytter. Disse giver større komfort og flere vinduer for virkelig at læne sig tilbage og nyde din have.

Hvor stort skal et redskabsskur være

Dette har meget at gøre med, hvad du bruger dit skur til. For eksempel har du brug for et større skur til opbevaring af en stor, kørt plæneklipper, end du vil, hvis du bare holder din cykel eller værktøj ude af vejen. Så tænk på skurets størrelse i forhold til, hvad du skal gøre i det. Mål den plads, du har til rådighed i din have. Glem ikke at overveje åbningen af ​​vinduer og døre samt taghæng, da disse også har brug for ekstra plads. Hvis du kan, vælg et lidt større skur, end du tror, ​​du har brug for – det er altid bedre at have for meget plads snarere end for lidt, og det vil være sikkert at udfylde på kort tid.

Hvor går skuret hen?
Der er masser af ting at tænke på, når du vælger et passende sted til dit skur. Hvis du har en stor have, kan alle faktorer være vigtige, men hvis du er mere begrænset til plads, skal du blot sikre dig, at området er så sikkert og sikkert som muligt.

Kig efter et område, der er:

på jævnt, sikkert underlag
så tør som muligt og ikke sandsynligvis blive påvirket af mulig oversvømmelse
beskyttet mod overophedning
tilgængelig fra alle sider for nem vedligeholdelse
væk fra overhængende træer – ved at placere det under et træ vil det udgøre en risiko for at falde grene. Og i efteråret skal du rydde faldne blade fra det for at forhindre, at de rådne og markerer taget.

Hvordan du planlægger at bruge dit skur kan også påvirke, hvilken placering du vælger. Spørgsmål, der skal stilles, inkluderer:

vil det blive brugt ofte? I så fald vil du måske placere det i nærheden af ​​huset, især hvis du har en stor have.
har det brug for en elektricitetsforsyning?
vil naturligt lys være vigtigt? Dette kan påvirke ikke kun det plot, du vælger, men også den retning, dit skur vil vende mod.

Har skuret brug for plantilladelse?
Der kræves normalt ikke planlægningstilladelse til haveskure. For mere information om den ajourførte lovgivning, se regeringens websted for planlægningsportal.

Hvem bygger skuret?
Vi tilbyder to metoder til opbygning af dit skur – selvmontering eller vores monteringstjeneste.

Hvis du bygger det selv, skal du følge den medfølgende brugsanvisning og hente en ven til at hjælpe dig. Der kan være behov for mere støtte til metalskur på grund af komponentens vægt og den involverede fittingsart. Gå hen til vores nyttige guide til trinvis vejledning til opbygning af et træskur.

Alternativt tilbydes professionel installation på mange af vores træskure. Se produktsiderne for flere detaljer.

Redskabsskure og materialer
Der er tre byggematerialer at vælge imellem. Disse er:

træ
metal
plast.

Træskure
Den mest klassiske type skur, disse er også de mest populære i England. Træskure kan let tilpasses til det personlige præg – indvendigt med hylder og udvendigt med farverige malinger og pletter.

Alt det træ, der bruges til at bygge vores skure, er Forestry Stewardship Council (FSC®) godkendt. Dette betyder, at det er ansvarligt fremskaffet.

Selvom det er rimeligt holdbart, kan elementerne tage deres vejafgift på træ, så når du køber din træskur skal du kigge efter træ, der er:

Metalskure
En slående industriel og utilitaristisk stil der passer til moderne haver. Metalskure er designet til at vare. Stålet er galvaniseret og beskytter det mod vejret, hvilket gør det utroligt holdbart. Det kræver heller ikke genmaling, så lav vedligeholdelse.

Vi tilbyder metalskure i en række størrelser og design, herunder træ-effekt beklædning.

Da metalskur er tungere end andre materialer, er de lidt sværere at montere, men er solide når de er færdige.

Plastskure
For at få en let at installere mulighed kan du udforske plastskure. Disse er lette nok til at bevæge sig og manøvrere rundt i din have (hvis du har brug for) og alle vores modeller har et gulv, så alt hvad du har brug for vil være i kassen. Ligesom metalskure er der et par forskellige stilarter at vælge imellem, herunder dem der emulerer udseendet af træ og metal.

Ligesom metalskure er plastmuligheder meget lav vedligeholdelse. De er resistente over for pletter og rådne og kræver ikke maling (selvom nogle kan være det, hvis du gerne vil tilføje en anden farve). Se efter dem med vinduer eller ovenlys for ekstra sollys, eller dem med metalforstærkning for øget styrke.

Alternativt kan du kombinere det bedste af plast og metal med vores bærbare Shelter Logic skure. Disse er lavet af en robust stålramme dækket af en vandafvisende plast. De er enkle at sætte op og tilbyde en løsning, der kan være midlertidig eller permanent – fantastisk som et skur, husly til bilen eller campingvognen eller garagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.