Power Bank Købsvejledning

Hvis dette er din første introduktion til powerbanks, og hvad de er, så velkommen! Jeg er sikker på, at du vil have det fantastisk i powerbankernes verden, når du ved alt om dem.

Hvad er powerbanks?

En strømbank er en bærbar ekstern batteripakke, som du kan bruge til at oplade mest små elektronik med som din telefon. Kraftbanker er populære blandt folk, der har brug for at oplade deres enheder på farten. Denne guide er designet til at fange dig op med hastigheden med magtbankernes verden.

Jeg ved, at denne artikel virker lang, men de fleste af de ting, du vil lære, er ret lige frem. Powerbanks er meget enkle enheder, som enhver kan lære at bruge minutter efter at have hentet en. Alt hvad du skal gøre er at holde dem opladede og vide, hvordan du tilslutter dine enheder. Så lad os dykke ned i alle aspekter af powerbanker.

Funktionelle smartphone-processorer, store lyse skærme, uendelige spil-sessioner og 4G / 3G-internetforbindelser tømmer strøm fra din smartphone eller tablet’s batteri på kort tid og gør en ekstra ekstern batteribank til en nødvendighed. En powerbank er også meget praktisk til de lange flyvninger, lange pendler eller simpelthen til et af de tidspunkter, hvor du er nødt til at stole på din smartphone, tablet eller laptop i timevis.

Vi kæmper mod jagten og tilbyder dig 5 essentielle behov i et minut, du skal vide, før du køber en powerbank.

Som jeg nævnte før, er strømbanker bærbare eksterne batteripakker, der bruges til at oplade enhver enhed, der oplades med et USB-kabel. Dette inkluderer telefoner, tablets, GoPros, GPS, højttalere og meget mere. Elbanker er praktiske enheder, fordi de kan bæres med dig, uanset hvor du går. Det betyder, uanset hvor du er, kan du oplade alle dine små elektroniske enheder. Ikke bekymre dig mere om lavt batteri, når du er ude og omkring.

Powerbank findes i alle mulige former
, størrelser og typer. Der er faktisk fire hovedtyper af powerbanks på markedet, og de er:

Regelmæssige powerbanker
Batteri sager
Solenergibanker
Store banker
Hver af disse strømbanker har sine egne fordele og ulemper. Så vælg ikke bare en eller anden grund. Du skal vide, hvilken der passer bedst til dine behov. Jeg vil tale om, hvad hver af disse fordele og ulemper nedenfor.

3200-3500 mAH ladning

Dette er ultrabærbare strømbanker, der ofte er meget små – undertiden bare læbestift i størrelse. De er også meget slanke og kan let lomme.

Sådanne strømbanker opkræver for det meste din telefon én gang. Hvis du planlægger at købe en ultra-bærbar powerbank, anbefaler vi, at du går efter den højeste kapacitet, da telefonbatterierne bliver større i de nyeste telefoner og 3500 mAH er næppe nok til nogle af de nyeste telefoner.

Køb slank, ikke rund – Slanke magtbanker er bedre end runde, tykke, da de let kan lomme i jeans og jakke-lommer. Du kan også gemme dem i samme lomme som smartphonen og oplade din telefon mens du er på farten.

Ikke til tablets – Sådanne ultra bærbare computere giver ikke engang halv opladning til en typisk tablet og er derfor kun egnet til slanke og lette smartphones med batterikapacitet op til 2500 mAH.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *