Økologisk svinekød – Helt fri for tilsætningsstoffer

Bæredygtigt landbrug er vellykket landbrug. I løbet af de sidste 50 år er landmænd i stigende grad blevet jordeksperter, fordi de er klar over, at god bevaringspraksis er kritisk for langsigtet bæredygtighed. Svinebønder ved også, at de skal producere mad på en måde, der imødekommer efterspørgslen og respekterer de samfund de lever i, og at de skal bruge ressourcer på en økonomisk, effektiv måde for at få succes.

Koster det lidt mere? Ja, det koster lidt mere, men til gengæld serverer du kød for familien der er sundt, nærende og helt fri for skadelige indholdstoffer. Og vigtigst af alt – dyrene har levet et ægte griseliv som en gris skal leve. WebGris.dk leverer fra de grønne nordjyske marker til den kvalitetsbeviste forbruger i hele Danmark. Leveres i ekstra isoleret kølekasse med køleelement.
 100% antibiotikafri produktion
 100 % økologisk.
 100 % fri for MRSA.
 100 % fri for stresshormoner i kødet.

Svinekød er det mest konsumerede animalsk protein globalt på 39,8 procent, dels drevet af indflydelsen fra det asiatiske køkken, en smag for bacon og populariteten af ​​svinekød og bacon morgenmadsartikler på fastfood-restauranter. Svinebønder ved, at de skal producere mad på en måde, der imødekommer efterspørgslen, samtidig med at de respekterer miljøet og det samfund, de lever i. Men hvordan producerer de miljøvenlige og omkostningseffektive svinekød? Nogle kommercielle svinekødsproducenter overvejer strategier for at opskalere bæredygtig svineproduktion for dyr, men bæredygtigt landbrug er effektivt og vellykket. Moderne landmænd anerkender, at bæredygtig bevaringspraksis er kritisk for langsigtet bæredygtighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *