Er du på udkig efter en ny yogamåtte, så er det ved at være nu du skal handle. Der er lige gode tilbud på måtter. Vi har samlet en række af de allerbedste tilbud lige nu.

 

Vælg den rigtige yogamåtte

Støtte

En god yogamåtte skal være blød nok til at tage noget af trykket fra dine led, mens det er fast nok til at give et stabilt fundament. For bløde måtter kan være behagelige, men de er vanskelige at holde balancenpå – og omvendt –  står du på en for fast måtte i længere tid, kan du ende med at skade dine led. Nybegyndere, gravide yogier og personer med følsomme led må overveje tykkere måtter, som giver mere støtte.

Greb

“grebet” af en yogamåtte har to sider til sig. Den ene er hvordan måtten føles mod dine hænder og fødder – glider du langsomt ud af stedet under stillingerne eller er du plantet solidt på måtten? Den anden side er trækkraften på måtten mod gulvet: Glider din måtte på glatte gulve, eller bliver den hvor den skal være  i løbet af din session? Sved kan også være en faktor – især hvis du udøver en intensiv form som hot yoga, så bør du sørge for at din måtte har et godt fast greb i gulvet.

Vedligeholdelse

Måtter med små huller i overfladen har tendens til at stå godt fast på gulvet, men er også sværere at rengøre – de har tendens til at absorbere alt som en kæmpe svamp. Glatte lukkede overflader har tendens til at være lettere at rengøre, men kan være mere glatte. Den perfekte måtte findes findes et sted midt i mellem de to typer – bare måtten har et godt greb i gulvet og ikke holder på snavset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.