Løbetøj tilbud – Spar 25% lige nu

Kæmpe udsalg på løbetøj til både mænd og kvinder.

Er du på udkig efter nyt løbetøj? Så er det nu du skal gøre de gode køb – der er nemlig 25% på bl.a. Adidas, Asics, Hummel og Nike løbetøj. 

Vi har samlet en lille del af de gode tilbud lige her – KLIK HER og se alle tilbuddene hos Sportsmaster.dk

Løbegear til nybegyndere: tips til valg af løbetøj

Hvis du er ny inden for løb, kan du være lidt overvældet af alt det udstyr og de begreber der bliver kastet rundt af de mere erfarne løbere. Du kan spørge dig selv, om du virkelig har brug for alt det erfarne løbere snakker om, eller om det er OK at starte med nogle få ting. Denne artikel hjælper dig med at forstå, hvad du virkelig har brug for, når du lige er begyndt, og hvad du kan (eller ikke kan) tilføje, når du kommer op på at løbe mange kilometer.

Essentielt udstyr

Lad os først snakke om de nødvendige ting. Alt du behøver er egentlig bare et par gode løbesko eller sneakers – noget behageligt at bære, mens du løber – og for kvinder – en god sportsbh. Alvorligt, det er det. Alt andet er sjov. Jeg er personligt til Asics og Brooks  sneakers, men du er også velkommen til at tjekke nogle af de andre mærker. En af de bedste måder at få den rigtige løbesko på er at besøge en butik og få dem til at se dig løbe på en trædemølle. De skal kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige sko til dig. At løbe i de gamle slidte løbesko du har i dit skab er sandsynligvis ikke den bedste idé, og det kan føre til skade, så tag dig tid til at få råd fra eksperterne.

Når du har fundet dine løbesko skal du kigge efter løbetøj. Du har brug for en løbe t-shirt eller to, helst lavet af godt svedabsorberende materiale, da det vil hjælpe med at trække sveden væk fra din krop og tørrer hurtigere end bomuld. Men hvis du lige er begyndt, kan du sagtens bare bære det du har i dit skab.

Løbetøj tilbud: Du bør også købe løbeshorts og løbebukser til de koldere dage. En god sportsbH er et must for kvinder og jeg vil anbefale at få en god en. Spar ikke på din sportsbh! Hvis du ikke er komfortabel mens du løber, vil du synes det er surt at skulle ud på en løbetur og du falder fra. 

Du bør også også bruge en vandflaske, hvis du skal løbe mere end 5 km. Om sommeren vil denne afstand sandsynligvis falde til omkring 3 km, men det afhænger af hver persons biologi. Bare husk at det altid er bedre at have for meget vand med dig end for lidt. Til at starte med kan du sagtens bruge en flaske vand, du kan købe hos enhver købmand. Når du løber mere og længere, kan du investere i en bedre flaske på det tidspunkt.

Ekstra udstyr 

Der er så meget gear som kan være nyttigt for løbere, og det kan være absolut overvældende. Her er en sammenfatning af nogle af de ting der er nyttige, men ikke absolut nødvendige – især for begynderløberen.

Et godt løbeur kan hjælpe dig med at se dit tempo, tilskynde dig til at køre hurtigere eller lave splittests  (Hvor du kører anden halvdel af et løb hurtigere end første halvdel).  Hvis du virkelig ønsker at få hurtigere løbetider, så skal du have et ur, så du kan måle dit tempo og fremskridt. Uret får dig ikke til at løbe hurtigere, men det giver dig selvtillid og lysten til at forbedre din tid. Giv det et forsøg…du vil nyde at se din udvikling.

En smartphone, der er fyldt med nogle få løbe apps kan også være en stor hjælp. Du kan endda bruge din smartphone i stedet for et ur. Enhver standard smartphone vil fungere.  Du bør også købe et armbånd til at holde det mens du løber – en holder til smartphone kan du få til næsten ingen penge. Se udvalg af mobilholdere her.

Nu hvor du har din smartphone klar, skal du naturligvis have en app eller to. Du kan måske være interesseret i RunKeeper, Endomondo eller DailyMile for at hjælpe med at spore din hastighed, afstand og fremgang.

Når dine løeture er til den kortere side, lad os sige 5-10 km, behøver du ikke et løbebælte, men det kan være nyttigt at bære nøgler, id eller nogle penge i tilfælde af nødsituationer. Når du øger din afstand, skal du have et bælte til at transportere brændstof og / eller vand. Der er alle forskellige slags bælter. Nogle vil bære vandflasker, nogle energigels, og næsten alle har lommer til små personlige genstande. Du finder bælter af rigtig god kvalitet hos Sportsmaster.

En anden ting, du får brug for når du løber længere, er brændstof til din krop. Du er på udkig efter et simpelt kulhydrat, som dit system nemt kan absorbere for at holde dig kørende på dine længere løb. Hold dig væk fra chokolade, da fedtindholdet ikke virker så godt som sukkerholdigt slik og kan ødelægge din mave. Og det er absolut ikke sjovt at skulle på toilettet midt under et løb – det ved jeg alt om.

Et sidste stykke udstyr der kan være nyttigt når du fortsætter med at løbe: en skumrulle. Et langt rør, der hjælper dig med at massere og strække dine muskler når du løber. En skumrulle hjælper med at opbryde mælkesyren i dine muskler. Du løber ikke med din skumrulle under armen, men bruger den når du har løbet, for at hjælpe din krop til at komme sig hurtigere.

God løbelyst – jeg håber du finder det både sjovt, udviklende og udfordrende. Det er nemlig vejen til et godt liv med fantastiske løbeoplevelser.

Denne side indholder sponsorede links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *