Lego – vi kender det alle sammen. De fleste af os voksede op med det. Det er et af de største mærker i verden, er øjeblikkeligt genkendeligt og har en massiv fanbase. Se alle de gode Lego tilbud herunder.

De nyeste Lego city tilbud

Det viser sig, at LEGO®-leg har vidtrækkende udviklingsmæssige fordele for børn, meget mere effektive end bare fin motorisk koordinering. Endnu bedre: Vi drager fordel af LEGO city tilbud. Her er blot et par af grundene til, at du har brug for at slutte dig til dine børn, næste gang de kommer ud af LEGO®-klodsen:

# 1 Teamwork og kommunikation
Deling, diskussion af din bygningsstrategi og tildeling af roller er en vigtig del af processen med en LEGO® build. Det kan endda hjælpe med at øge sprogudviklingen. Ifølge en undersøgelse fra 2007 af børn fra familier med lavere indkomst og mellemindkomst i USA, rapporterede forældrene til børn, der legede med byggesten, generelt bedre verbale færdigheder hos deres børn.

# 2 Tålmodighed og organisatoriske færdigheder
Evnen til at planlægge, organisere og derefter udføre er alle kritiske færdigheder, der kan anvendes til enhver målrettet handling i livet. Med LEGO® mursten og modeller kan disse færdigheder testes og udøves ved hjælp af byggeprocessen som et værktøj. Når tingene ikke går som planlagt, er det også den positive handling at gå tilbage til tegnebrættet og tænke den originale plan, der hjælper med at undervise børn i udholdenhed og modstandsdygtighed.

# 3 Konstruktiv problemløsning og sidetænkning
Hvilket bringer os til at tænke kreativt for at løse et problem – såsom et spændende LEGO®-tårn, der når som helst vælter. At tænke i sideretning for at redde designet er bare en del af den kreative proces med at lege med LEGO®-klodser og endnu en vigtig livsfærdighed, vi alle kunne gøre med.

# 4 Eventyr og eksperimenter
At lege med LEGO®-klodser giver et sikkert sted at eksperimentere, prøve ting, som du aldrig har prøvet – og sommetider fejler. Fra spændingen fra den første idé til skuffelsen, når den ikke fungerer, at skabe plads til at lege med ideer er nøjagtigt den slags plads, der er nødvendig til kreativ tænkning og problemløsning.

# 5 Udvikling af finmotorik
Måske siger det selvfølgelig, men vi siger det alligevel: de små, præcise bevægelser, der skal koordineres sammen, når man bygger med LEGO®-klodser, er det, der vil hjælpe med at styrke et barns fine motoriske evner.

# 6 Øger den rumlige bevidsthed
Når du får en plan for en konstruktion, du skal bygge, er det din evne til at tænke i 3D, der er mest testet. Hvorfor er dette så vigtigt? Det antages, at rumlig intelligens og Lege tilbud er en kritisk faktor i din evne til at tænke som ingeniør, kunstner eller arkitekt. Det er den nødvendige færdighed til at tænke i fysiske former.

# 7 Bedre fokus og koncentration
Det tager tid at lære at slå sig ned og koncentrere sig – for børn at lære at gøre dette uden at føle sig frustreret eller presset hjælper med at skabe gode foreninger med fokusstid. For voksne kan det at lege med LEGO® mursten hjælpe dig med at sætte alle de andre livs bekymringer ud af dit sind næsten meditativt. Faktisk hjælper nedsænkning i LEGO®-spil med afslapning og stresshåndtering, så sørg for at få en regelmæssig løsning!

Lego Education-mærket har samarbejdet med undervisere i over tre årtier for at udvikle oplevelser i klasseværelset, der bringer læringskoncepter til live. Lego er bare et legetøj for nogle mennesker, og de uddannelsesmæssige fordele ved at lege med de farverige, mangesidede mursten er ikke altid tydelige. Vi har identificeret otte centrale fordele ved at skabe, konfigurere og udforme med Lego. Læs videre for flere detaljer.

Lego fremmer finmotorik
Børn praktiserer fingerfærdighed, når de forbinder Lego-stykker i forskellige størrelser og former. Dette kræver forskellige mængder pres for at samles og bliver en vidunderlig øvelse for små fingre, der understøtter børn i at være i stand til at kontrollere det tryk, de anvender, mens de skriver.

Lego tilskynder til teamarbejde
Gennem at lege med Lego lærer børn, hvordan de deler og skiftes. Når børn arbejder sammen om Lego-konstruktion, skal børn blive enige om den generelle idé om deres leg – er det et slot, en båd eller et rumskib? Børn skal følge hinandens føring og begynde at forstå, hvordan forskellige ideer kan bidrage og udvide deres leg. Børn er også nødt til at lære at forhandle roller og ansvar for at få en fornøjelig social oplevelse.

Lego forbedrer kreativiteten
Kreativitet forbedres, da børn bruger forskellige former, farver og størrelser på Lego til at konstruere komplicerede mønstre, det være sig en politistation eller et rumfartøj, der rejser til månen. Kreativitet og fantasi fremmes, når børn ikke har nogen begrænsninger for, hvad de kan gøre. I denne situation er der ikke noget rigtigt eller forkert, så børn kan udforske deres kreativitet uden frygt for fiasko.

Lego udvikler problemløsning og matematisk tænkning
At følge instruktioner til at samle Lego har også en masse fordele for børns problemløsning, fokus og opmærksomhed på detaljer. Ideer om symmetri, balance, figurer og størrelser udforskes under leg med Lego. Børn oplever at arbejde med fraktioner, når de observerer, hvor mange små stykker der kan passe ind i et stort stykke og kan begynde at eksperimentere med opdeling.

Lego forbedrer kommunikationsevner
Lego er en fantastisk måde at lindre stress og engagere sig i meningsfulde og glade samtaler. Når børn kommenterer deres legokreationer, udvikler de vigtige kommunikationsevner, herunder evnen til at forklare ideer, beskrive deres arbejde, tale om processen og verbale udfordringer, de havde undervejs.

Lego udvikler udholdenhed
Vi har alle set et omhyggeligt konstrueret tårn falde ned. Lego lærer børnene vigtigheden af ​​at vedvare med en opgave for at se din vision realiseret. Brug af Lego opfordrer børn til at tage en tur, tage deres tid og til at holde ud. Når finmotorik forbedres, kan børn skabe en mere detaljeret konstruktion og følge komplekse design.

Lego forbedrer selvtillid
Det kan være udfordrende at tilslutte små stykker Lego til at skabe et slutprodukt, der følger et barns syn. At opnå denne opgave har en enorm følelse af tilfredshed, der er åbenlyst i et barns smil, når de stolt viser frem deres afsluttede arbejde. Dette har en enorm positiv effekt på et barns selvværd.

Lego udvikler lateral tænkning og planlægning
Det kan være udfordrende at følge Lego-instruktioner. Det hjælper dog børn med at udvikle planlægningsevner såvel som sidetænkning. Når børn står over for et samlingsproblem, skal børn trække deres trin tilbage og analysere deres arbejde for at finde dele, der skal repareres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.