Ekstra penge – hurtigt, nemt og uden unødige spørgsmål.
Få pengene direkte ind på din NemKonto og køb det du drømmer om.

Lån penge online – nemt lån, hurtige penge. Se de forskellige muligheder her.

Her og nu: Lån op til 12.000 kr

Nemt og hurtigt lån – ansøg online. Ingen skjulte renter eller gebyrer. Aldersgrænse 20 år.

Eksempel: Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 785 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12785kr., Min/maks. månedlig ydelse 2075 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22,5 %, ÅOP
24,9 %. Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 6 mdr. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.


Ansøg nu

vivus

Penge på 10 min! -> Lån 50.000 kr.

Hurtigt og nemt. Ansøg med NemID og modtag pengene i dag. Aldergrænse 18 år.

Repræsentativt eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Månedlig ydelse: 941 til 1.337 kr. Debitorrente: 9,95 til 29,85% (variabel i lånets løbetid). Samlede kreditomk.: 16.442 til 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 56.442 til 80.216 kr. Årlig variabel debitorrente 22.35%. Samlet kreditbeløb 50.000 kr. ÅOP 23.5%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er 88.869 kr. Samlede kreditomkostninger 38.869 kr. Beregningen er vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetaling foregår via BS. Den faktiske rentesats oplyses først, når ansøgningen er godkendt.


Ansøg nu

Kautionistlån: Op til 20.000 kr

Mangler du penge til indskud? Eller bare til lidt ekstra i hverdagen? Med et kautionistlån kan du låne op til 20.000 kr og have beløbet inden for 1 time!

Alder: 18 år

Priseksempel: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 1466 kr. Samlede kreditomkostninger: 3973,26 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 8973,26 kr. ÅOP: 719,0%. Debitorrente (månedlig fast) 19%


Ansøg nu

Cashper

Op til 50.000 kr. Få dem i morgen.

Tilbyder lån mellem 10.000 – 50.000 kr.
100% dansk, 100% sikkerhed.

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk. 1500 kr. Fast debitorrente: 19.95%. ÅOP: 32,88 til 35,11% Månedlig ydelse: 427,09 kr. Samlede kredit omk.: 5.375,18 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 15.375,18 kr.


Ansøg nu

Lån fra 25.000 – 500.000 kr.

Lån op til 500.000 kr. uden at stille sikkerhed.’

Ingen unødige spørgsmål.

Alder: 18 år.

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 500.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.13 %. Etb. omk. 5.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 643.003 kr. Samlede kreditomkostninger: 143.003 kr.


Ansøg nu

amyfinans

Ofte stillede spørgsmål

Hvad bør jeg overveje inden jeg ansøger om at låne penge?

Du administrerer måske dine penge klogt hver måned, men nogle gange kan livet overraske selv den mest økonomisk kloge og organiserede person. Uanset om bilen uventet går i stykker, eller hvis vaskemaskinen går sig en tur, kan du blive nødt til at være på udkig efter et lån til at dække et midlertidigt kontantgab i økonomien.

Før du beslutter dig for at låne penge og forpligte dig til en kreditaftale, skal du besvare et par nøglespørgsmål. Overvej følgende:

– Hvad er grunden til, at du gerne vil låne penge?
– Kan dette køb eller udgift vente, indtil du har sparet – eller har du brug for det lige nu?
– Kan du bede et familiemedlem om penge i stedet for at ansøge om et lån?
– Hvor meget har du realistisk brug for at låne?
– Har du realistisk set råd til tilbagebetalingen?

Forbrugerrådet Tænk har lavet en god og kort guide til dig som vil låne penge. 

 

Hvornår er det rigtige tidspunkt at låne penge?

Lån af penge online kan være en mulighed, der er værd at overveje. Det skal kun overvejes, hvis du er sikker på, at du kan betale hver betaling til tiden. Du bør overveje risici for din indkomst, før du optager et lån, såsom jobsikkerhed, sundhedsmæssige problemer og andre faktorer, der kan påvirke din evne til at overholde en tilbagebetalingsplan. Det er altid klogt at ansøge om lånet, vel vidende at du har en back-up plan på plads.

Hvad med tilbagebetalinger?

En af de vigtigste ting, du skal tage i betragtning, når du ansøger om et lån og låner penge online, er at sikre at du kan foretage dine tilbagebetalinger. Du skal betale det beløb, du har lånt fuldt ud tilbage med renter, og hvis du ikke gør det, kan det medføre bøder. Da det er inkluderet i vilkårene for den kontrakt du underskrev, kan konsekvenserne af manglende tilbagebetaling til tiden være skadelige. Manglende tilbagebetaling kan medføre forsinkede gebyrer, men vil også næsten helt sikkert påvirke din kreditværdighed og din evne til at foretage store indkøb i fremtiden.

Råd til at lån penge online

Er det at spise frokost ved dit skrivebord i disse dage? Køber du din købmand online, mens du kører den til arbejde? Hvis du endda kæmper for at finde tid til dig selv mellem arbejde, børn og hjem, er chancerne for, at din økonomi også kan være lidt træt.

Den gode nyhed er, at du i disse dage ikke behøver at lave en aftale med din bank for at forhøre dig om et personligt lån. Nu kan du ansøge online når som helst – din tid.

Et personligt lån af penge online?
Hvis du har en behagelig indkomst, er du på toppen af din gæld og har lyst til at tage familien med på en oversøisk rejse eller købe dig noget fancy, så kan du overveje at ansøge om et personligt lån.

Hvorfor skal jeg ansøge om et personligt online pengelån?
Lad os indse det, at have lidt ekstra penge til at leve det op, leve det stort eller blot til at dække det væsentlige eller milepæle kan svare til monetær frihed. Så at have fleksibiliteten ved et personligt lån kan helt sikkert være praktisk … og hvis du kan gøre det hele fra dit skrivebord eller spisebord, hvorfor ikke?

Når du undersøger og bruger vores sammenligningsprogram til at sammenligne personlige lånesatser, lærer du hurtigt, at det med det rigtige budget og den rette sats kan tilbagebetaling af dit personlige lån opnås og nemt administreres online direkte fra din smartphone. Bestiller du en ferie? Brug for en ny cykel? Planlægger du et bryllup? Se hvor meget du kan låne med vores tilbagebetalingsberegner.

Hvorfor ansøge om at lån penge online?

 

Har du ikke tid til at stå i kø i en bank? Det behøver du ikke længere. Der har været en massiv ændring i den måde, vi gør stort set alt fra at dele information til at foretage køb online. Og bank er ikke anderledes.

Nu kan vi overføre penge mellem konti, betale regninger eller kreditkortregninger og anvende og administrere lån helt online. Hvis du er dygtig til at bruge onlinetjenester til stort set alt og alt, så ved du allerede fordelene. Fra tidsbesparende til pengebesparelser er det svært at forestille sig livet uden den frihed, som den teknologiske revolution medfører.

Hvad du har brug for at vide, når du ansøger om et personligt lån online
Kreditvurdering: Hold dine heste! Har du kontrolleret, om din kreditvurdering er sund? Afhængigt af din finansmand, og om du har gået glip af den ulige betaling her (eller oftere), kan du muligvis være på den uartige liste og muligvis ikke være berettiget til et lån.
Sikret vs. usikret lån?
Dette er de to muligheder, der generelt er tilgængelige, når du ansøger om et personligt lån. Der er nogle tydelige forskelle mellem de to, som vi går ind på nu:

Sikret lån: Betaler du et hjem eller ejer et direkte? Uanset din sikkerhedsstillelse er du nødt til at lægge noget af væsentlig værdi samt have en stabil indkomst, inden du optager et sikret lån. Fordelene kan ofte opveje med en usikret lånemulighed udelukkende på basis af at sikre en lavere rente, hvilket sparer dig hundreder, hvis ikke tusinder i det lange løb. Sammenlign sikrede personlige lån.
Usikret lån: Et usikret lån er undertiden omtalt som et ‘underskriftslån’ en tillidsfuld aftale mellem dig og din finansmand, hvor du bliver nødt til at fremlægge tilstrækkelig dokumentation for, at du kan tilbagebetale lånet, på trods af at du ikke ‘ ikke har sikkerhed som sikkerhed. Du kan være selvstændig eller freelancer og forvent generelt at tilbagebetale en højere sats. Sammenlign usikrede personlige lån.
Skal jeg låne fra et bankalternativ?
De finansielle institutioner, som Mozo anbefaler, er veletablerede og velkendte långivere med fremragende omdømme. Vi anbefaler ikke finansielle institutioner, der lover dig verden og tilbyder dig meget lidt til gengæld.

Bankalternativer kan tilbyde konkurrencedygtige eller meget lave renter, men de har betydelige risici, som de fleste ikke har råd til. Nogle af de risici, der er forbundet med låntagning fra alternative långivere (især hurtige kontanter og långivere) er, at de muligvis ikke er forsikrede eller statsstøttede. Dette betyder, at hvis deres institution misligholder, vil din investering også.

Hvis du ønsker at låne fra et traditionelt bankalternativ som en online långiver, banksamfund eller kreditforening, skal du sørge for at gå med en, der er kendt og velrenommeret. Selv de store fire har en applikationsafdeling, hvilket betyder, at der er et team specielt dedikeret til online låneansøgninger og ikke behandler nogen walk-in applikationer.

Traditionel bank vs. peer-to-peer
Nogle gange kaldet P2P er peer-to-peer-långivere et nyt bankalternativ til at låne kontanter til en bil, renovation eller ferie.

Hos almindelige finansielle udbydere står du normalt over for et ton papirarbejde og rigmarole af protokol og bureaukrati, før du bliver godkendt. Med en P2P kan du potentielt blive godkendt og have pengene på din konto en dag samme som din forespørgsel. Hvis ikke den samme dag, er de normalt meget hurtigere end de almindelige banker.

Læs anmeldelser af personlige lån
Vi anbefaler at læse personlige lånevurderinger på forskellige produkter og tjenester fra rigtige mennesker, der har haft førstehåndsoplevelser med de långivere, som du er interesseret i. Dette er en særlig god idé, når du stadig holder hovedet omkring peer to peer långivere, som stadig er et relativt nyt koncept for Australien.

Sådan vælger du det rigtige personlige lån
Hvis du har kigget på vores personlige sammenligningstabel, så har du sandsynligvis bemærket, at der er mange valg derude. I slutningen af dagen afhænger det virkelig af, hvilket produkt der lyder rigtigt for dig og passer til dit budget og økonomiske situation.

Her er dog nogle faktorer, du måske vil overveje, når du træffer en beslutning:

Hvad er den bedste sigt for mit budget?
Dette afhænger virkelig af, hvad du lægger pengene til, og hvor længe du har råd til at fortsætte med at betale dit lån. Mere vigtigt er det, at du tjener nok til ikke kun at dække dine daglige udgifter, men tilbagebetaling af lånet?

Hvordan vælger jeg en rentetype?
Baser ikke din beslutning kun på satsen alene. Lave priser betyder ikke altid lave eller ingen månedlige administrationsgebyrer. Du vil gerne basere din beslutning på en række ting, f.eks. Kundeanmeldelser, tilbagebetalingsbeløb og gebyrer. Du skal også beslutte, om du vil have en fast eller variabel rente. Lad os undersøge, hvad disse muligheder betyder for dig:

Fast personlån: Med en fast rente får du den samme rente for hele dit personlige lån (normalt 3-5 år). Budgettering til en fast rente er generelt lettere, da du ved nøjagtigt, hvor meget dine tilbagebetalinger er hver måned. For når du sikrer et fastrentelån, ændres renten og tilbagebetalingen ikke.
Variabelt personligt lån: Med en variabel rente kan din rente gå op eller ned i henhold til RBA-kontantrenten i løbet af dit lån. Det betyder, at du i 3-5 år, afhængigt af længden af dit lån, måske betaler mere eller mindre for dine tilbagebetalinger i forhold til en fast lånesats. Men funktionerne er normalt bedre. Du har generelt mulighed for at betale mere til dit lån når som helst, mens du med en bestemt periode ofte ikke kan.

Hvordan ansøger jeg om et lån online?
Med et online lån kan du ansøge 24 timer i døgnet. Hvilket er godt, hvis du har for travlt med at forlade arbejdet, kører til en bank, står i kø for at ansøge, så vent muligvis 48 timer på at få et svar (eller mere, hvis banken er for travlt med at blande andres papirarbejde) og derefter give mere information for at bekræfte din identitet yderligere, vent derefter potentielt så længe som 10 dage for at blive godkendt … eller afvist!

Ved at ansøge online kan du spare både penge og tid og ansøge, når det er bedst for dig.

En onlineansøgning tager normalt cirka 20 minutter at læse det med småt og udfylde en onlineformular, det være sig almindelige bank- eller bankalternativer. Hvis du er heldig, kan du modtage enten godkendelse på stedet eller har brug for at vente i op til to dage for at høre tilbage. Det lyder godt, ikke?

Hvad skal du ansøge om et personligt lån online:

– Du skal være mindst 18 år gammel
– Brug for at have en regelmæssig indkomst eller et middel til at tilbagebetale dit lån
– For at forstå dine gebyrer og gebyrer og tilbagebetalingsbeløb
– Forstå, hvilken låneperiode der passer dig bedst
– Ved, hvilken rentetype der passer bedst til dit budget
– E-mail-adresse (selvfølgelig digital tidsalder)
– Kørekort til id-verifikation
– Årlig indkomst før skat
– Summen af de månedlige udgifter
– Oplysninger om aktiver
– Summen af den aktuelle gæld i form af realkreditlån, personlige lån, billån og kreditkort.
Vær sikker på, at din ansøgning er sikker, sikker og hurtig som et lyn.

Hvordan ved jeg, at mine personlige oplysninger er sikre?
Godt spørgsmål. Hver gang du indtaster dine personlige oplysninger som f.eks. Tjeklisten ovenfor, skal du sikre dig, at du besøger et sikkert sted. For at kontrollere dette kan du finde en ‘hængelås’ øverst på din side. Alternativt skal du kontrollere, at din side starter med https: // Tænk bare på ‘s’, der står for ‘sikker’.

Hvis du ikke kan se ‘s’ eller hængelåsen på den øverste side, skal du lukke vinduet og gå med en anden finansiel udbyder. Denne type følsomme oplysninger er ikke til nysgerrige øjne! Bare dig og din långiver alene.

Tips til at få dit onlinelån godkendt
Hvis du ikke tjener en stabil indkomst, er långivere mindre tilbøjelige til at godkende dig til et lån. Andre påvirkningsfaktorer inkluderer ting som afhængige, dine regelmæssige udgifter inklusive pant eller husleje.

Her er nogle flere tip til at øge dine chancer for at blive godkendt til et personligt lån:

1. Kontroller din kredithistorik: Som vi har diskuteret, kan en god kredithistorik tage dig langt, især når du ansøger om et personligt lån online. Men inden du gør det, skal du først kontrollere din vurdering for at se, hvor du står. Prøv kontoret for den australske informationskommissær.

2. Oprethold en god kreditvurdering: Hvis du har opdaget, at din kreditvurdering er dårlig, skal du arbejde på at forbedre den, inden du ansøger om et lån. At blive afvist fra en låneansøgning kan nedbringe dine udsigter til at få en i fremtiden endnu længere. Med en middelmådig rating kan du blive godkendt til et mindre lån, men jo bedre din kreditvurdering, desto mere sandsynligt bliver du godkendt til et større beløb.

Hvis du vil forbedre din kreditværdighed, kan det være en god idé at udsætte ansøgningen om et lån i op til 6 måneder for virkelig at bevise din værdighed. Ved at demonstrere, at du er en ansvarlig låntager, der rent faktisk tilbagebetaler til tiden og endda mere end det minimum månedlige forfaldne beløb, forbedres din kreditvurdering meget godt.

3. Gæld / indkomst-forhold: Vær ærlig over for dig selv og din långiver om, hvor meget du tjener. At kunne tilbagebetale din gæld komfortabelt er den bedste strategi, du kan tage, når du låner penge. At lyve om din indkomst eller oppustning af det af hensyn til egoet eller for at øge din lånekraft får dig ikke kun i strid, hvis du er godkendt, men også hvis du bliver fanget ud – hvilket får dig til at gå glip af en stor mulighed for at lån penge, der kunne have hjulpet din umiddelbare fremtid

Vil jeg blive godkendt til et kviklån?

Når du ansøger om et kviklån, bruges der et automatiseret og personligt system til at vurdere din låneansøgning.

Da udbyderne er forpligtet til at opretholde ansvarlig udlånspraksis, kan de kun godkende dit lån, hvis deres tjek viser, at du har råd til at tilbagebetale det kviklån du vil låne, og at det sandsynligvis ikke sætter dig i økonomiske vanskeligheder. Selvom deres service ikke eksplicit er designet til personer med dårlig kredithistorie, forstår de at kunder muligvis er i færd med at forbedre deres kredithistorik, og dette vil blive taget i betragtning som en del af en kreditværdighedsvurdering.

Lån penge trods rki uden kautionist

Dette afhænger af en personlig vurdering. Låneudbydere medtænker din Kredithistorik. Den er vigtig, men indkomst styrer hvor meget du kan låne. Den ideelle lånekunde for en långiver er en person med en god kredithistorik (en dokumenteret oversigt med at betale lån tilbage til tiden) og et højt disponibelt indkomstniveau.

Alligevel laver din kredithistorik og din indkomst to forskellige udslag i långivernes scorekort. Vi nedbryder det her …

Kredithistorik
Din kreditregistrering tæller med, om långiveren i første omgang er villig til at du kan Lån penge trods rki uden kautionist. Men altafgørende bidrager det også til den sats, det sandsynligvis vil tilbyde dig. En god kreditrekord vil gøre det mere sandsynligt, at du får den annoncerede sats; hvis din kredithistorik er dårligere, er det sandsynligt, at du stadig får lånet, men du bliver omprissat til en højere sats, da du er en større risiko for långiveren.

Indkomst
Din disponible indkomst dikterer, hvor meget en långiver vil være villig til at låne ud. Dette udarbejdes på baggrund af din indkomst minus leje- eller pantbetalinger (og andre udgifter, som långiveren vurderer, at ‘en som dig’ ville have, baseret på hvor du bor og dit antal pårørende). Og selvom du muligvis har en perfekt kreditoptegnelse, hvis din disponible indkomst ikke er høj nok (eller ikke anslås at være høj nok), får du ikke lånet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.