Det flotte tøj fra Kari Traa rummer det hele – det er flot, praktisk og af høj kvalitet. Herunder kan du se de flotte produkter samt nyeste tilbud. Alle tilbudene er hentet ind fra nogle af landets største forhandlere af Kari Traa produkter. Vi har udvalgt de bedste tilbud på de mest populære kategorier – vi håber du finder lige det du søger.

Rose kollektionen

Rosekollektionen er indbegrabet af den skandinaviske vinter. Som basislag får du god varme til de kolde dage – uanset om det er til skiferie, vandring eller bare som underlag på de kølige dage, så er Kari Traa rose kollektionen helt sikkert et godt køb. Det føles blødt mod huden og materialet er af uldfibre, som giver virkelig god isolering. Skabt af 100% Merinould med stretchfunktion.

Kari Traa Ulla

Denne kollektion er all-sporty – perfekt til sportsududøvere som har brug for et ekstra lag, som er letvægtigt og åndbart. Stretchmateriale og åndbart.

Kari Traa vinterjakke dame

Kari Traa jakker er designet til at holde regnen væk uden at gå på kompromis med stil. Jakkerne behandles med vandafvisende materialer hvilket også gør jakkerne vindtætte. Regulerer også kropstemperatuen alt efter din aktivitet.

Hættetrøjer

De lækre hættetrøjer fra Kari Traa er perfekte til aktivitet. Brug den når du er ude at gå, løbe eller til cykelturen.

 

Kari traa beanie

Selvom vinteren endnu ikke har gjort sit indtog, så er den lige om hjørnet. Bliv klar til de kolde vinterdage med en beanie fra Kari Traa. Huerne er designet i et moderne look og er lavet af et blandet uldmateriale som holder ørerne varme selv på det koldeste dage.

 

 

Kari Traa er skiløberen / designeren som blev træt af kedeligt ski tøj og grimt skiundertøj. Dette er hvor man skal kigge efter smukt og feminint gear, der virkelig virker. Kari Traa er ikke kun en olympisk mester i Freestyle med tre olympiske medaljer. Hun har også sit eget meget populære mærke sportstøj. Historien begynder ved Voss, en lille landsby mellem havet og bjergene, hvor hun blev født og opvokset. Hendes norske oprindelse har ikke kun gjort Kari til en vellykket atlet. Hun har også et godt øje til design og en stor kreativ entusiasme. Selv da hun var i højden af ​​sin karriere, har Kari altid formået at finde tid til at udvikle sin kreativitet. Mellem træning og konkurrence begyndte hun at strikke hatte til venner og oprette sine egne ski tøj. Disse designs blev hurtigt meget populære blandt venner og andre skiløbere, og det er her mærket Kari Traa kommer fra. Det er stadig glade barndomsminder, det robuste norske landskab og stærke skandinaviske traditioner, der inspirerer designeren Kari. Det handler om sportstøj, der er perfekt tilpasset kvindens form, men opfylder stadig kravene til en aktiv, sporty og eventyrlig livsstil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.