Kaffemaskine tilbud og rabatter

Ah, kaffe. Det er den foretrukne morgendrik til så mange mennesker, og mange af os kan ikke helt komme i gang uden vores dag. Ja, kaffebarer er allestedsnærværende, men der er noget at sige for at have den første kop derhjemme, måske stadig på pyjamas, og uden at skulle stå i kø eller tale sammenhængende med andre mennesker. Endnu bedre, når du brygger din egen, kan du bruge nøjagtigt de bønner, du kan lide, tilføje aromaer eller lade det være almindeligt, og tilføje nøjagtigt de rigtige mængder mælk, fløde eller sødestoffer. Og det kan være i dit yndlingskrus i stedet for en engangspapirkop med et irriterende låg. Desuden sparer du kaffe derhjemme et bundt.

 

 

Uanset hvilken kaffemaskine, du vælger, er det grundlæggende koncept det samme – malet kaffe møder vand, der udtrækker smagen fra bønnerne. Vandet drænes gennem bønnerne, der holdes i et filter, så kornfri kaffe leveres til kop, krus eller karaffel. Mens processen synes enkel, kan forskellige kaffemaskiner producere forskellige resultater. Vandets temperatur påvirker smagene, der er udvundet fra de jordede bønner, mens den tid, hvor vandet er i kontakt med bønnerne, kan påvirke bryggens styrke. Nogle kaffemaskiner bruger specielle teknikker til omrøring eller omrøring af grundene, mens andre bruser vandet over grundene snarere end at sende det i en strøm.

 

Kaffemaskiner findes i en række forskellige konfigurationer, fra ikke-elektriske hældningsmodeller til elektriske drypp kaffemaskiner, til kop- eller kapselmaskiner, der laver en kop ad gangen, til espressomaskiner. Kaffebryggere af kolde bryggerier er en unik kategori, da de bruger koldt vand til at fremstille enten et kaffekoncentrat, eller de kan producere en mindre koncentreret version, der er klar til at drikke som den er. Priserne kan variere fra under $ 20 for de mest enkle enheder til flere tusind dollars for avancerede espressomaskiner.

 

Hvad skal man kigge efter i en kaffemaskine?

 

Der er meget, man skal overveje, når man køber en kaffemaskine, men de fleste beslutninger skal håndtere præference, omkostninger og bekvemmelighed.

 

 

Bekvemmelighed:

Ønsker du en næsten hands-off oplevelse af kaffe om morgenen, vil du have, at kaffen venter på dig, når du vågner op, eller er ritualet med at brygge kaffe noget, du ser frem til? En programmerbar elektrisk kaffemaskine kan have din kaffe klar til dig, når du vågner op. Mindre automatiserede elektriske maskiner kræver muligvis lidt mere opmærksomhed, men fortsæt dog med et tryk på et par knapper. Manuel hælde kaffemaskiner – ligesom franske pressebryggerier og komfur-espressobrugte – kræver alle din fulde opmærksomhed for den perfekte kop. Mens podmaskiner fungerer godt til husholdninger, der alle foretrækker en anden type kaffe og ikke i store mængder.

Type kaffe: Mens kaffemaskiner og espressomaskiner har en tendens til at være separate maskiner, er hybridmaskiner, der brygger begge typer kaffe, også tilgængelige. At have to maskiner på tælleren vil tage en masse plads, men det er den bedste mulighed, hvis du elsker både kaffe og espresso og ønsker at lave dem perfekt. Hybridmaskiner vil tage mindre plads og koster sandsynligvis mindre end køb af to separate maskiner, men de er muligvis ikke det bedste valg, hvis du leder efter den højeste kvalitet af både kaffe og espresso. Podmaskiner har ofte mulighed for at drikke espressotype, men de er ikke den mest autentiske, så hvis du kan lide traditionel espresso eller cappuccino, er det bedst at springe disse over.

 

Bryggestørrelse: Fra en enkelt kop til en karaffel i familiestørrelse er der kaffemaskiner, der kan brygge netop det beløb, du har brug for. Nogle maskiner tilbyder en temmelig bred vifte af bryggestørrelser, mens andre er begrænset til et meget smallere udvalg af muligheder. Bryggerier med en kop er dejlige for mennesker, der bor alene, eller hvor hver person foretrækker en anden smag eller kaffestil. De er også gode til husholdninger, hvor alle vågner på et andet tidspunkt. Bryggerier, der laver større mængder, er dejlige for folk der elsker masser af kaffe og til familie morgenmad, brunch med naboerne eller middagsselskaber, hvor der serveres kaffe. Store bryggerier er ofte mærket10 til 12 kopper, men vær bare opmærksom på, at en “kop” kaffe i en maskine kun er 5 til 6 oz, ikke 8 eller 16! Til store fester kan du endda finde kommercielle store bryggerier, der kan brygge nok kaffe til små begivenheder.

 

Timing: Hvis dit husholdning drikker kaffe hele dagen, skal du måske vælge en kaffemaskine, der har en termisk karaffel, der holder kaffepipingen varm uanset tidspunktet på dagen. For dem, der bare drikker java om morgenen, bør en glasbrygger med en opvarmningsplade være tilstrækkelig, men nogle mennesker kan ikke lide den brændte smag, som varmeapparaterne kan forårsage, hvis de bliver siddende der for længe. For familier, der løber ud af døren om morgenen, kan en pod-maskine give dig en hurtig kop uden behov for at bekymre dig, hvis du forlod maskinen.

 

Størrelse: Mens størrelsen på en maskine ikke påvirker din kop joe, hvis maskinen ikke passer ind i det rum, den er beregnet til, kan det forårsage en masse hovedpine. Sørg for at måle nøjagtigt og redegøre for, hvis du har brug for at åbne toppen af ​​maskinen for at tilføje vand og grund. Overvej dine krusstørrelser for enkelt serveringsmaskiner. Mange større krus passer ikke under bryggeren.

 

Brugerdefinerede brygningsmuligheder: De mest basale maskiner har stort set ingen muligheder bortset fra at tilføje flere eller færre kaffegrunde eller vand, mens mere komplicerede maskiner giver dig mulighed for at vælge vandtemperatur, bryggestyrke og en lang række brygge-størrelser. Kop- og kapselmaskiner tilbyder muligheder for at fremstille varm chokolade, te og mere. Generelt er enkle maskiner billigere og vil sandsynligvis være lettere at bruge, da du ikke ved en fejltagelse kan vælge den forkerte mulighed.

 

Ekstra funktioner: Nogle maskiner går ud over bryggemuligheder og inkluderer muligheder for programmeret brygning på et bestemt tidspunkt, hold varm eller auto-shutoff eller en termisk karaffel for at holde kaffen varm. Nogle inkluderer hørbare alarmer, når kaffen er færdig med at brygge, og de fleste af de elektriske modeller har lys, der betyder, hvornår bryggeren er tændt, eller når kaffen er færdig. Højere maskiner kan omfatte funktioner som mælkeopskumning, bønneslibning og underretninger, når maskinen skal rengøres. Espressomaskiner og hybrid kaffe / espressobryggere har en tendens til at tilbyde de fleste muligheder, og de leveres også med de højeste prismærker.

 

 

Koldt bryg er en anden kategori af kaffebrygning, da det bruger koldt vand og nogle gange endda isvand til at udtrække smag fra de jordede bønner. De fleste af disse kræver en lang stejletid, op til 24 timer, for at fremstille den kolde bryggede kaffe. Når du bruger mindre kaffe og mere vand, kan kolde kaffebryggere producere kaffe, der er klar til at drikke som den er, enten kold eller opvarmet, eller du kan bruge mere kaffe til at oprette et koncentrat, der kan sættes til varmt vand eller hældes over is. Fordelen ved kold brygget kaffe er, at den er mindre sur og smager mindre bitter end konventionelt brygget kaffe. Ulempen med kold brygning er den lange stejletid. Du skal planlægge i god tid for din kaffe. Du kan dog brygge den i store nok mængder til at køle den til at blive brugt i flere dage til to uger afhængigt af styrken.

 

tilbehør

Mens kaffemaskiner typisk ikke leveres med en masse tilbehør, er de et par ting, du måske vil overveje. En kaffescoop hjælper dig med at måle den rigtige mængde kaffe til det antal kopper, du brygger. Et permanent filter i en maskine eliminerer behovet for papirfiltre, hvilket kan være en smerte at holde på lager. Nogle maskiner leveres med dette, men du kan købe dem separat, hvis du vælger det. Og hvis du vil have den friskeste, der smager kaffe, er det altid klogt at slibe dine egne bønner derhjemme, så hvis din maskine ikke har en slibemaskine, vil du måske investere i din egen kaffekværn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.