Med Findforsikring værktøjet får du 3 tilbud på indboforsikring pris forslag. Hurtigt, nemt og du kan spare op til 30%.

Få dine 3 tilbud på indboforsikringer ved at klikke på billedet herunder.

Vejledning til indboforsikring: En nybegynderoversigt.

Husejerforsikring (også kendt som indboforsikring) er ikke en luksus; det er en nødvendighed. Og ikke kun fordi det beskytter dit hjem og ejendele mod skader eller tyveri. Næsten alle realkreditinstitutter kræver, at låntagere har forsikringsdækning for en ejendoms fulde eller dagsværdi (normalt købsprisen) og ikke laver et lån eller finansierer en ejendomstransaktion uden beviser for det.

Du behøver ikke engang at eje dit hjem for at få brug for forsikring; mange udlejere kræver, at deres lejere opretholder lejers forsikringsdækning. Men uanset om det kræves eller ej, er det smart at have denne form for beskyttelse. Vi leder dig gennem det grundlæggende i husejereforsikringer.

Hovedpunkter:
Husejereforsikringer dækker generelt ødelæggelse og beskadigelse af boligens indvendige og udvendige, tab eller tyveri af ejendele og personligt ansvar for skade på andre.

Der findes tre grundlæggende dækningsniveauer: faktisk kontantværdi, genanskaffelsesomkostninger og udvidede erstatningsomkostninger / værdi.

Politikrenten bestemmes i vid udstrækning af forsikringsselskabets risiko for, at du indgiver et krav. de vurderer denne risiko baseret på tidligere skadeshistorik forbundet med hjemmet, kvarteret og boligens tilstand.

Når du handler efter en politik, kan du få tilbud fra mindst fem virksomheder og helt sikkert kontakte ethvert forsikringsselskab, du allerede arbejder med – nuværende kunder får ofte bedre tilbud.

Hvad en indboforsikring dækker

Selvom de kan tilpasses uendeligt, har en husejers forsikring visse standardelementer, der giver de omkostninger, forsikringsselskabet dækker.

Skader på indvendige eller udvendige dele af dit hus
I tilfælde af skader på grund af brand, orkaner, lyn, hærværk eller andre overdækkede katastrofer, kompenserer dit forsikringsselskab dig, så dit hus kan repareres eller endda genopbygges. Ødelæggelse eller lemlæstelse fra oversvømmelser, jordskælv og dårlig vedligeholdelse af hjemmet er generelt ikke dækket, og du kan kræve separate ryttere, hvis du vil have den slags beskyttelse. Fritstående garager, skure eller andre strukturer på ejendommen skal muligvis også dækkes separat ved hjælp af de samme retningslinjer som for hovedhuset.

Tøj, møbler, apparater og det meste af det andet indhold i dit hjem er dækket, hvis de ødelægges i en forsikret katastrofe. Du kan endda få dækning “uden for lokalområdet”, så du kan indgive krav på mistede smykker, f.eks. Uanset hvor i verden du har mistet det. Der kan dog være en grænse for det beløb, som dit forsikringsselskab refunderer dig. Ifølge Insurance Information Institute vil de fleste forsikringsselskaber dække 50-70% af det forsikringsbeløb, du har på strukturen i dit hjem.1 Hvis dit hus f.eks. Er forsikret for $ 200.000, ville der være op til omkring $ 140.000 dækning for dine ejendele.

Hvis du ejer mange dyre ejendele (kunst eller antikviteter, smykker, designer tøj), vil du måske betale ekstra for at sætte dem på en specificeret tidsplan, købe en rytter til at dække dem eller endda købe en separat politik.

Personligt ansvar og selvrisiko

Ansvarsdækning beskytter dig mod retssager indgivet af andre. Denne klausul inkluderer endda dine kæledyr! Så hvis din hund bider din nabo, Doris, uanset om bidet forekommer hos dig eller hendes, betaler dit forsikringsselskab hende lægeudgifter. Eller hvis dit barn bryder sin Ming-vase, kan du indgive et krav om at godtgøre hende. Og hvis Doris glider på de ødelagte vaser og med held sagsøger for smerte og lidelse eller tabte lønninger, vil du også være dækket af det, ligesom hvis nogen var blevet såret på din ejendom.

Ansvarsdækning uden for fast ejendom gælder ofte ikke for personer med lejerforsikring.
Mens politikker kan tilbyde så lidt som 100.000 i dækning, anbefaler eksperter at have mindst 300.000 i dækning, ifølge Insurance Information Institute. For ekstra beskyttelse kan et par hundrede kroner mere i præmier købe dig en ekstra 1 million eller mere gennem en paraplypolitik.

Udlejning af hotel eller hus, mens dit hjem genopbygges eller repareres
Det er usandsynligt, men hvis du finder dig selv tvunget ud af dit hjem i et stykke tid, vil det uden tvivl være den bedste dækning, du nogensinde har købt. Denne del af forsikringsdækningen, kendt som ekstra leveomkostninger, vil godtgøre dig for huslejen, hotelværelset, restaurantens måltider og andre tilfældige omkostninger, du pådrager dig, mens du venter på, at dit hjem bliver beboeligt igen. Inden du bestiller en suite på Ritz-Carlton og bestiller kaviar fra roomservice, skal du dog huske på, at politikker pålægger strenge daglige og samlede grænser. Selvfølgelig kan du udvide disse daglige grænser, hvis du er villig til at betale mere i dækning.

Forskellige typer dækning af husejere
Al forsikring er bestemt ikke skabt ens. Den billigste husejereforsikring giver dig sandsynligvis den mindste dækning og omvendt.

Der er stort set tre dækningsniveauer.

Faktisk kontant værdi
Faktisk kontantværdi dækker husets omkostninger plus værdien af ​​dine ejendele efter fradrag for afskrivninger (dvs. hvor meget varerne i øjeblikket er værd, ikke hvor meget du har betalt for dem).

Udskiftningsomkostninger
Erstatningsværdipolitikker dækker den faktiske kontante værdi af dit hjem og dine ejendele uden fradrag for afskrivninger, så du vil være i stand til at reparere eller genopbygge dit hjem op til den oprindelige værdi.

Garanteret (eller udvidet) erstatningsomkostning / værdi
Den mest omfattende, denne inflationsbufferpolitik betaler for hvad det koster at reparere eller genopbygge dit hjem – selvom det er mere end din politikgrænse. Visse forsikringsselskaber tilbyder en udvidet erstatning, hvilket betyder, at det giver mere dækning, end du har købt, men der er et loft; det er typisk 20% til 25% højere end grænsen.

Nogle rådgivere mener, at alle husejere bør købe garanterede erstatningsværdipolitikker, fordi du ikke har brug for bare nok forsikring til at dække værdien af ​​dit hjem, du har brug for nok forsikring til at genopbygge dit hjem, helst til aktuelle priser (som sandsynligvis vil være steget siden du købte eller bygget). “Ofte begår shoppere den fejl at forsikre [et hus lige] nok til at dække realkreditlånet, men det svarer normalt til 90% af dit hjem værdi,” siger Adam Johnson2, dataanalytiker for sit politik sammenligningssite QuoteWizard.com. “På grund af et svingende marked er det altid en god ide at få dækning for mere end dit hjem er værd. ”Garanterede erstatningsværdipolitikker absorberer de øgede udskiftningsomkostninger og giver husejeren en pude, hvis byggepriserne stiger.

Hvad dækkes ikke af husejereforsikring?
Mens husejers forsikring dækker de fleste scenarier, hvor et tab kan opstå, er nogle begivenheder typisk udelukket fra politikker, såsom naturkatastrofer eller andre “handlinger fra Gud” og krigshandlinger.

Hvad hvis du bor i et oversvømmelses- eller orkanområde? Eller et område med en historie med jordskælv? Du vil have ryttere til disse eller en ekstra politik for jordskælvsforsikring eller oversvømmelsesforsikring. Der er også kloak- og afløbsdækning, du kan tilføje, og endda identitetsgendannelsesdækning, der godtgør dig for udgifter i forbindelse med at blive offer for identitetstyveri.

Hvordan bestemmes husejernes forsikringssatser?
Så hvad er drivkraften bag satser? Ifølge Noah J. Bank, en licensforsikringsmægler hos The B&G Group3

i Plainview, NY, er det sandsynligheden for, at en boligejer indgiver et krav – forsikringsselskabets opfattede “risiko”. Og for at bestemme risikoen overvejer boligforsikringsselskaber væsentlige tidligere husforsikringskrav, der er indgivet af boligejeren, samt krav, der er relateret til den pågældende ejendom, og boligejerens kredit. ”Påstandens hyppighed og sværhedsgrad spiller en væsentlig rolle i fastlæggelsen af ​​satser, især hvis der er mere end et krav, der vedrører det samme spørgsmål som vandskader, storme osv.,” Siger Bank.

Mens forsikringsselskaber er der for at betale krav, er de også i det for at tjene penge. Forsikring af et hjem, der har haft flere krav i de sidste tre til syv år, selvom en tidligere ejer indgav kravet, kan bumpe din boligforsikringspræmie til et højere prisniveau. Du er måske ikke engang berettiget til hjemmeforsikring baseret på antallet af nylige tidligere indgivne krav, bemærker Bank.

Kvarteret, kriminalitetsraten og tilgængeligheden af ​​byggemateriale vil også alle spille en rolle i fastlæggelsen af ​​satser. Og selvfølgelig påvirker dækningsmuligheder som fradragsberettigede eller tilføjede ryttere til kunst, vin, smykker osv. – og det ønskede dækningsbeløb – også størrelsen på en årlig præmie.

Priser og berettigelse til indboforsikring kan også variere afhængigt af forsikringsselskabens appetit på bestemt bygningskonstruktion, tagtype, boligens alder eller alder, opvarmningstype (hvis en olietank er på stedet eller under jorden), nærheden til kysten , swimmingpool, trampolin, sikkerhedssystemer og mere, ”siger Bank.

Hvad mere påvirker dine indboforsikring pris? “Tilstanden i dit hjem kan også reducere et hjemforsikringsselskabs interesse i at give dækning,” siger Bill Van Jura, 4, en forsikringskonsulent i Poughkeepsie, NY. “Et hjem, der ikke er velholdt, øger oddsene, som forsikringsselskabet betaler for et krav om skade.” Selv tilstedeværelsen af ​​en hvalp, der bor hjemme hos dig, kan hæve dine hjemforsikringsrater. Nogle hunde kan gøre meget skade afhængigt af racen.

Tips til omkostningsbesparende forsikring
Selvom det aldrig betaler sig at spille det billigt med dækning, er der måder at skære ned på forsikringspræmier.

Oprethold et sikkerhedssystem
En tyverialarm, der overvåges af en centralstation eller er bundet direkte til en lokal politistation, vil hjælpe med at sænke boligejerens årlige præmier, måske med 5% eller mere. For at opnå rabatten skal husejeren typisk fremlægge bevis for central overvågning i form af en regning eller en kontrakt til forsikringsselskabet.

Røgalarmer er en anden biggie. Mens det er standard i de fleste moderne huse, kan installation af dem i ældre huse spare husejeren 10% eller mere i årlige præmier. CO2-detektorer, dødboltslåse, sprinklersystemer og i nogle tilfælde endda vejrbestandighed kan også hjælpe.

Hæv din egenandel
Ligesom sundhedsforsikring eller bilforsikring, jo højere den fradragsberettigede boligejer vælger, jo lavere er de årlige præmier. Problemet med at vælge en høj fradragsberettiget er imidlertid, at krav / problemer, der typisk kun koster et par hundrede dollars at rette – såsom knuste vinduer eller beskadiget ark fra et utæt rør – sandsynligvis vil blive absorberet af boligejer. Og disse kan tilføje op.

Se efter flere indboforsikringer tilbud
Mange forsikringsselskaber giver en rabat på 10% eller mere til kunder, der har andre forsikringskontrakter under samme tag (såsom bil- eller sundhedsforsikring). Overvej at få et tilbud på andre typer forsikring fra det samme firma, der giver din husejere forsikring. Du ender muligvis med at spare på to præmier.

Planlæg forud for renovering
Hvis du planlægger at bygge en tilføjelse eller tilstødende struktur til dit hjem, skal du overveje de materialer, der skal bruges. Typisk vil træindrammede strukturer koste mere at forsikre, fordi de er meget brandfarlige. Omvendt vil cement- eller stålrammede strukturer koste mindre, fordi disse er mindre tilbøjelige til at bukke under brand eller ugunstige vejrforhold.

En anden ting, som de fleste husejere bør, men ofte ikke overveje, er forsikringsomkostningerne forbundet med at opbygge en swimmingpool. Faktisk kan ting som puljer og / eller andre potentielt skadelige enheder (som trampoliner) øge de årlige forsikringsomkostninger med 10% eller mere.

Betal dit pant
Det er åbenbart lettere sagt end gjort, men husejere, der ejer deres boliger direkte, vil sandsynligvis se deres præmier falde. Hvorfor? Forsikringsselskabet regner med, at hvis et sted er 100% dit, passer du bedre på det.

Foretag regelmæssige politiske gennemgange og sammenligninger
Uanset hvilken startpris du er citeret, vil du gerne shoppe lidt med sammenligning, herunder kontrollere for gruppedækningsmuligheder via kredit- eller fagforeninger, arbejdsgivere eller foreningsmedlemskaber. Og selv efter at have købt en politik, bør investorer mindst en gang om året sammenligne omkostningerne ved andre forsikringspolicer med deres egne. Derudover bør de gennemgå deres eksisterende politik og notere eventuelle ændringer, der kan have fundet sted, der kan sænke deres præmier.

For eksempel, måske har du adskilt trampolinen, betalt pantet eller installeret et sofistikeret sprinklersystem. Hvis dette er tilfældet, kan simpelthen at underrette forsikringsselskabet om ændringerne og fremlægge bevis i form af billeder og / eller kvitteringer kunne reducere forsikringspræmierne betydeligt. “Nogle virksomheder har kreditter for komplette opgraderinger til VVS, el, varme og tag,” siger Van Jura.

Loyalitet betaler ofte. Jo længere du bliver hos nogle forsikringsselskaber, jo lavere kan din præmie blive, eller jo lavere bliver din fradragsberettigede.

For at vide, om du har nok dækning til at erstatte dine ejendele, skal du også foretage periodiske vurderinger af dine mest værdifulde genstande. Ifølge John Bodrozic, medstifter af HomeZada. en app til vedligeholdelse af hjem, “Mange forbrugere er underforsikrede med indholdet af deres politik, fordi de ikke har foretaget en boligopgørelse og tilføjet den samlede værdi for at sammenligne med, hvad politikken dækker.”

Se efter ændringer i nabolaget, der også kan reducere satserne. For eksempel kan installationen af ​​en brandhane inden for 100 fod fra hjemmet eller opførelsen af ​​en brandstation i nærheden af ​​ejendommen muligvis sænke præmierne.

Sådan sammenlignes boligforsikringsselskaber
Når du leder efter et forsikringsselskab, her er en tjekliste med søge- og shoppingtips.

  1. Sammenlign omkostninger i hele staten og forsikringsselskaber
    Når det kommer til forsikring, vil du sikre dig, at du går med en udbyder, der er legitim og kreditværdig. Dit første skridt bør være at besøge statens websted for forsikringsafdeling for at lære klassificeringen for hvert hjemforsikringsselskab, der har licens til at drive forretning i din stat, samt eventuelle forbrugerklager indgivet mod forsikringsselskabet. Webstedet skal også give en typisk gennemsnitspris for boligforsikring i forskellige amter og byer.
  2. Lav en virksomheds helbredskontrol
    Undersøg hjemforsikringsselskaber, du overvejer, via deres score på webstederne for de bedste kreditbureauer og dem fra National Association of Insurance Commissioners og Weiss Research. Disse sider sporer forbrugerklager over virksomhederne såvel som generel feedback fra kunder, behandling af krav og andre data. I nogle tilfælde vurderer disse websteder også et hjemforsikringsselskabs økonomiske helbred for at afgøre, om virksomheden er i stand til at betale krav.

Få flere tilbud
At få flere tilbud er vigtigt, når man søger enhver form for forsikring; det er dog især vigtigt for husejers forsikring, da dækningsbehov kan variere så meget Sammenligning af flere virksomheder giver de bedste samlede resultater. “

Hvor mange tilbud skal du få? Fem eller deromkring giver dig en god fornemmelse af, hvad folk tilbyder og udnytter i forhandlinger. Men inden du indsamler tilbud fra andre virksomheder, skal du anmode om en pris fra forsikringsselskaber, som du allerede har et forhold til. Som tidligere nævnt kan en operatør, du allerede driver forretning med (i din bil, båd osv.), I mange tilfælde tilbyde bedre priser, fordi du er en eksisterende kunde.

Nogle virksomheder giver en særlig rabat til seniorer eller for folk, der arbejder hjemmefra. Begrundelsen er, at begge disse grupper har en tendens til at være på stedet oftere – hvilket efterlader huset mindre udsat for indbrud.

Se ud over prisen
Den årlige præmie er ofte det, der driver valget om at købe en boligforsikring, men se ikke udelukkende på prisen. ”Ingen forsikringsselskaber bruger de samme forsikringsformularer og påtegninger, og politikformuleringen kan være meget forskellig. “Selv når du tror, ​​du sammenligner æbler med æbler, er der normalt mere ved det, så du skal sammenligne dækning og grænser.”

Tal med en rigtig person
Stauffer føler, at den bedste måde at få tilbud på er at gå direkte til forsikringsselskaberne eller tale med en uafhængig agent, der beskæftiger sig med flere virksomheder, i modsætning til en traditionel ”captive” forsikringsagent eller finansiel planlægger, der kun arbejder for et hjemforsikringsselskab. Vær dog opmærksom på, at “en mægler, der har licens til at sælge til flere virksomheder, ofte lægger deres egne gebyrer til politikker og fornyelser af politikken. Dette kan koste hundreder ekstra om året,” bemærker han.

Bank opfordrer forbrugerne til at stille spørgsmål, der giver dem en detaljeret fornemmelse af deres muligheder: “Du vil overveje forskellige fradragsberettigede scenarier, der bedst kan vejes, hvis det giver mening at vælge en højere fradragsberettiget og selvforsikre,” siger han.

Konkurrer risikofrit med 100.000 i virtuelle kontanter
Sæt dine handelsfærdigheder på prøve med vores GRATIS aktiesimulator. Konkurrer med tusindvis af Investopedia-handlende, og handl dig til toppen! Indsend handler i et virtuelt miljø, inden du begynder at risikere dine egne penge. Øv handelsstrategier, så når du er klar til at komme ind på det virkelige marked, har du haft den praksis, du har brug f

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *