Hummel flyverdragt til børn

Gør ungerne klar til vinteren. Se de nyeste tilbud her på siden.

Køb Hummel flyverdragt fra danske forhandlere

Få en Hummel flyverdragt i ét stykke, hvis dit barn bliver udsat for sne og meget koldt vejr. En dragt i ét stykke er et komplet stykke tøj, så det er meget varmt. Den består af bukser, en jakke og en hætte, der alle er fastgjort. Denne dragt kan normalt lukkes foran. Nogle dragter har åbninger ved fødderne, mens andre har støvletter. [1]
Hvis dit barn bare leger lidt i koldt vejr, kan du få dem en jakkesæt med åbninger ved fødderne. Men hvis du føler, at det bliver for koldt ude til åbninger, så tag en dragt med lukkede fødder. På den måde vil dragten være mere modstandsdygtig over for det kolde vejr.

Vælg en flyverdragt i ét stykke, hvis du klæder en baby eller et lille barn, der ikke er særlig aktiv endnu. Ét stykke snedragt kan også blive ret varmt for meget aktive børn, så det bæres bedst af børn, der ikke er gamle nok til at være meget aktive udenfor. Klæd dit barn i en langærmet bomuldsskjorte og bukser, og læg dem derefter i en jakkesæt. Bomuldsmaterialet irriterer ikke dit barns hud.

Ideen er at lægge dem komfortabelt på lag.
Hvis dit barn er iført en jakkesæt uden åbninger ved fødderne, er det ikke nødvendigt med sko.
For en dragt uden støvler skal du sørge for at dit barn bærer sko.

Husk, at det vil være vanskeligt at få dit barn ud af en flyverdragt i ét stykke. Selvom denne type snedragt er meget varm og giver god isolering til dit barn, er det ret svært for dig at få dit barn ud, især hvis dit barn har brug for hurtigt at komme på toilettet.
Spædbørn og yngre børn vil ikke have meget af et problem, da de bærer bleer.
Nogle ét stykke snedragter har en lynlås, der løber helt ned foran [3], hvilket gør det nemt for dit barn at gå på toilettet og skifte klædedragt.

Få dit barn en todelt snedragt, hvis de skal lege ofte i sneen. Da børn skal holde varmen, mens de leger, er denne dragt tyk nok til at beskytte dem mod de barske forhold. Men denne type dragt kan også regulere varmen bedre, da der er flere åbninger. [5]
Denne slags outfit består af bukser og en hagesmæk foran, der går helt op til dit barns bryst, svarende til et par strømpebukser.
Bukserne kommer også med seler, der er fastgjort til skulderdelene for at sikre, at bukserne ikke falder ned, svarende til overalls. I modsætning til det ene snedragt har denne åbninger ved fødderne.
Der er også en jakke, der passer separat til tøjet. Jakken leveres med en hætte for at sikre, at dit barns hoved er varmt og ristet. Hvis dit barn bliver for varmt, kan de også bare tage jakken af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *