Vi har samlet de bedste tilbud på herreure

Vi har støvsuget nettet og samlet alle de bedste tilbud på moderigtige herreure på de danske netbutikker.
Listen gennemgås løbende, så vi sikrer at listen altid er opdateret med de bedste tilbud. Så skynd dig ind og gør en god handel!

Flotte herreur tilbud med rabatter

Når du beslutter dig for hvilken type ur og stil, du vil have, skal du næste beslutte, hvilken slags prisklasse du skal se i.

Når du ser en prismærke  på en Rolex Submariner, eller at en TAG Heuer Carrera koster kan du spørge dig selv: “Er disse ure virkelig værd så meget, hvis de fortæller tid lige så godt som min  Casio?” Det er et kompliceret spørgsmål at besvare, og det afhænger noget af, hvilken slags luksusur vi taler om: luksuriøse massemarkedsure eller luksuriøse ure.

En kritik, der pålægges på luksuriøse massemarkedsure, er, at den høje pris simpelthen er resultatet af smart markedsføring. Rolex og TAG Heuer kan opkræve tusinder af dollars for et ur ikke på grund af knaphed (disse virksomheder masseproducerer deres ikoniske ure af hundreder af tusinder hvert år), men fordi de har skabt opfattelsen i offentligheden gennem årtier med reklame, der deres ure er sjældne og værd tusinder af dollars. Det er den samme kritik, der pålægges diamantproducenter. Diamanter er i virkeligheden rigeligt. Diamantproducenter har gjort dem til en efterspurgt luksusartikel gennem årtiers markedsføring af dem som sådan.

Selv om det er sandt, at de høje priser på masseproducerede luksuriøse ure delvis skyldes branding, er der faktorer i selve uret, der gør det værd at være mere end dit  ur fra stormagasinet. Til at begynde med er disse luksusure ofte lavet med fine metaller som guld og sølv. I betragtning af prisen på guld i disse dage vil en guld Rolex blive dyr, uanset hvordan du skærer den. De bruger også et glas af højere kvalitet eller endda safir til at dække urets ansigt.

Herreur som gave

Hvad mere er, teknologien og tanken, der gik i design af et masseproduceret luksusur, er typisk langt bedre end teknologien og tankerne, der gik til at fremstille et varehus på 200 kroner. Kort sagt, de er blevet bedre, arbejde bedre og holder længere.

Så med luksuriøse massemarkedsure får du bestemt et overlegen ur med hensyn til dets opbygning og bevægelse sammenlignet med andre ure, men du betaler også for den mystik, historie og sociale cache, der kommer med et mærkenavn. Det er op til dig at beslutte, om det er vigtigt, når du køber et ur.

Det fører os til luksuriøse hherreur tilbud luksusure. Dette er ure, der kan koste titusinder og nogle gange hundretusinder af dollars. Virksomheder som Audemars Piguet, Blancpain og IWC findes på dette område. Disse ure kan kommandere over disse slags priser, fordi de faktisk er knappe. Ofte er der kun lavet et par hundrede eller måske tusind af et bestemt ur. Og dette er ikke noget kunstigt knaphed. De er ofte omhyggeligt håndlavet (ved hjælp af maskiner selvfølgelig) af de fineste materialer. Nogle af ure fra disse virksomheder tager måneder eller endda år at være færdige. Så ja, med disse typer luksusure får du bestemt det, du betaler for: avanceret håndværk.

Luksusure ligner således luksusbiler. Der er en forskel i kvalitet, funktioner og konstruktion af et avanceret køretøj, men du betaler også for mærket for statussymbolet. Nogle mennesker er tiltrukket af luksusbiler og af luksusure af begge grunde, og de føler, at fornøjelsen de får ud af besiddelsen berettiger den stejle pris.

For andre mennesker vil det at købe en luksusbil eller se aldrig krydse deres sind. Det er ikke inden for deres prisklasse, og selvom det var, har de andre ting, de kan bruge disse penge på, og luksusure fornærmer deres følelse af republikansk dyd – deres engagement i sparsomhed og beskedenhed (jeg er ganske vist i denne lejr ).

Når det er sagt, ”sparsomhed” er naturligvis en helt relativ egenskab, der afhænger af ens personlige indkomst (Jefferson og Washington boede ikke i mudderhytter og vandrede rundt i jakkersække, når alt kommer til alt). Hvis en milliardær ønsker at købe et ur på 10.000 kr tilbud på herreur, gør det ikke ham til sparsom; det er bare et fald i spanden for ham.

For resten af ​​os gennemsnitlige Joes, invester i det bedste kvalitetsur, der passer til dine behov, ønsker og budget. Der er masser af flot ure, der ikke koster en arm og et ben. Min egen gåtur er København (pilotur), der kommer ind på en rimelig pris på og jeg får stadig masser af komplimenter til det. Hvis du vil have noget lidt uden for dit nuværende budget, skal du bede om et pænt ur som gave; ure gør stor fødselsdag, jul og graduering gaver.

Nå, der går du. En guide til horologiens verden. Mens vi blev temmelig omfattende i denne artikel, skrabede vi kun overfladen på armbåndsure. Hvis dette emne interesserer dig, kan jeg varmt anbefale at tjekke websteder, der er dedikeret til alle armbåndsure. Et par af mine favoritter inkluderer Slidt og såret, Hodinkee og En blog at se på. Gear Patrol laver også nogle fornyede opskrivninger på ure.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.