Se alle de gode tilbud på haveborde. Vi har samlet en lang række gode havebord tilbud til sommeren lune dage i haven, terassen eller på altanen. Se dem herunder, og kom direkte til forhandleren ved at klikke på den grå knap. Alle tilbud opdateres løbende, så du får de gode priser fremvist. 

Hvilke havebord tilbud skal jeg lede efter?

Stil er ikke strengt en indendørs affære, men lejlighedsvis glemmer folk potentialet i deres haver som helligdomme til underholdning og afslapning. At være ude med venner eller endda på egen hånd for en kop morgenkaffe er godt for sjælen – faktum! Frisk luft, solskin og veludformet design er en fremragende kombination, siger vi. Forbedr din grønne plads – uanset størrelse – med møbler, der får dig til at ønske at blive hængende længere, uanset om det sidder ved et egetræbord og stole eller på en afslappet dækstol, der kaster timerne væk med en bog. Lad os blive begejstrede for at planlægge dit udendørs tilbagetog. Hvis du stadig føler dig usikker efter at have læst vores købsguide til udendørs møbler, er det bare at springe i butikken for en chat gennem dine ideer. Du er kun et par små beslutninger væk fra det store udendørs

Først skal du finde ud af, hvordan du ideelt gerne vil bruge dit udendørs rum. Har du planer om at have større grupper af gæster til udendørs middagsfester, eller vil haven være et privat rum for din familie eller lidt af begge dele? Er en del af haven dækket med en pergola eller er det hele i vid udstrækning, da dette kan påvirke den type finish, du vælger til borde og stole. Hvilken del af uderummet har møbler i – hvor meget faktisk har du plads til at lege med? Endelig leder du efter møbler lavet af subtile, naturlige materialer som træ eller rotting, eller foretrækker du fed farve, metal og kontrasterende mønstre? Alle har brug for lidt inspiration; tag en gennemgang gennem dine yndlingsmagasiner eller foretage en smule Pinterest-undersøgelser for at finde eksempler på dit ideelle look. Seating Sæt til borde og stole: Vil de være til store eller små grupper? Hvilket materiale fungerer bedst? Har du brug for stole eller bord (eller begge dele) for at folde væk, når de ikke er i brug, eller er der et dedikeret sted i haven til dem? Matching eller pick and mix? Liggestole og liggestole: Hvor mange har du brug for?

Så mange af vores stykker fungerer lige så godt indendørs som udendørs, men husk, at nogle måske ikke kan lide regnen! Træmøbler: Direktørstole, liggestole og liggestole skal bringes ind, når de ikke er i brug. I tilfælde af spild kan de tørres af med en fugtig klud, eller slyngerne fjernes og tørrenses. Vores egemøbler er olieret for at forlænge dets levetid og beskytte dem mod både menneskelige og naturlige elementer. Det er en rigtig god ide at rengøre den med en fugtig klud og genolie hvert år for at opretholde en rig, dyb farve. Køb træmøbler Metal møbler: Undgå slibemidler på metalmøbler. Fjern stædige pletter med svag opvaskopløsning og en fugtig klud, og tør den derefter tør med et rent, tørt støvstof. Det skader ikke at støve regelmæssigt med en ren, tør klud. Shop metalmøbler Betonmøbler: Regelmæssig støvning med en tør klud holder dit produkt rent, og en fugtig klud og opvaskemiddel hjælper med at fjerne pletter. Brug ikke slibemidler eller kemikalier – du vil fortryde det. Handle betonmøbler Rattan møbler: Regelmæssig støvning med en tør klud holder dit produkt rent, og en fugtig klud og opvaskemiddel hjælper med at fjerne pletter. Brug ikke slibemidler eller kemikalier – du vil fortryde det.

Mål rummet og dine møbler for at sikre dig, at de kommer til at passe. Glem ikke blomsterbede og nye potter og planter! Har du brug for ekstra puder, kast eller plads til gæsterne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.