Velkommen til vores oversigt over nogle af de allerbedste Garmin løbeur tilbud i øjeblikket.
Du har sikkert hørt om Garmin. Det er nok derfor du er kommet til denne side. Du ved måske ikke, at mærket i 30 år har produceret udstyr til bilindustrien, luftfart og marineindustrien, men det er inden for træning og fitness at de virkelig er blevet populære. Der er masser at vælge imellem, og de fleste seriøse løbere har da også noget fra dette mærke, takket være brugervenlighed, fair priser og – vigtigst af alt – nøjagtig og kraftig tracking.

Garmin har også et af ​​de bredeste sortimenter – fra den budgetvenlige Forerunner 10 til det dyre, men kraftige Fenix ​​5 Plus-sortiment, og udstyret er blandt de bedste løbeure du kan købe lige nu.

Se de gode Garmin løbeur tilbud herunder – de er altid spritnye og aktuelle:

Garmin løbeur kvinder

Garmin løbeur kvinder er kendetegnet ved den samme holdbarhed, pålidelighed og intuitive grænseflader, der har gjort deres produkter til sådanne vindere i årtier. Dagens tilslutningsmuligheder er mange, og selvom GPS fortsat er kernen i Garmins løbende ure, har de også inkorporeret geopositionering af Glonass og Galileo for at hjælpe GPS såvel som Bluetooth, mobil, WiFi og ANT +. Ikke alle modeller forbinder på samme måde, så brug købsguiden nedenfor til at hjælpe med at finde den model, der gør, hvad du vil og har brug for den.

For så vidt angår fitness tracking, hænger Garmin hårdt sammen med Casio, Apple, Samsung, FitBit og alle de andre store spillere, og der mangler virkelig intet på et Garmin-løbetur sammenlignet med andre mærker. Derfor er det det perfekte garmin løbeur kvinder som vil have glæde af det. Du vil også have robuste funktioner, såsom pulsox, der måler dine blodsygerniveauer (en velsignelse for dem, der konkurrerer og træner i forskellige højder), V02 Max-aflæsninger og standardaflæsninger som hjerterytme, afstande, trin og så videre. Alle Garmins løbure er vandtætte, så triathletes og svømmere blandt os kan dykke ind uden at bekymre dig, og den generelle holdbarhed af Garmin ure er virkelig uovertruffen.

Nedenfor er vores guide til hele den aktuelle serie af Garmin-løbeture. Selvom der er et par modeller, som vi ikke har dækket, som kan erstatte som løbende ure, er det disse kernelinjer – Fenix, Forerunner og Vivosport – som Garmin har skræddersyet til udholdenhedsatleten. Uanset om du er en afslappet jogger eller en international maratonkonkurrent, finder du et ur, der tager dine træningspunkter ind i det 21. århundrede med detaljerede datastrømme, både i realtid og derefter kortlagt efter kendsgerningen til dyb analyse.

Hvad man skal kigge efter i et garmin løbeur?

Der er en vigtig forskel mellem et ur, der hjælper med at spore din løbepræstation og en generel fitness-tracker. En fitness-tracker sporer normalt dine trin, de timer, du har sovet, og nogle gange din hjerterytme, men ingen af ​​disse vil virkelig hjælpe dig med at gå videre løbende.

Når det kommer til løbeture, har de fleste GPS, som giver dig mulighed for nøjagtigt at spore dine løbs afstand og hastighed. Selvom du også kan bruge kørende apps som Strava eller Nike Plus Run Club til at spore dine løb, er ure ofte mere nøjagtige, da de modtager placeringsdata fra satellitter i stedet for telefontårne ​​og WiFi-pletter.

De fleste løbende ure har også indbygget hjertefrekvensmonitorer eller har mulighed for at tilslutte en bærbar pulsmåler, så du kan bruge denne i din træning.

Priserne varierer meget og ofte, jo flere gadgets der er på uret, jo højere er prispointet. Her er vores begynderguide til de nyeste løbende ure på markedet, og hvad de leverer:

Fordelene ved Garmin løbeur herre?

Fra enkle fitness-trackere til de nyeste GPS-ure og pulsmåler, løbende ure er designet til at optimere og personalisere din træning for at forbedre din præstation. Det løbebrug, du vælger, afhænger af dine træningsmål og budget, men husk, at den højeste pris ikke altid er den bedste løbegadget til at nå dine mål.

Flere og flere Garmin løbeur herre er i stand til at kunne forbindes med din smartphone, hvilket giver dig endnu lettere adgang til dine data samt giver dig smarte meddelelser for at advare dig om tekster, opkald og e-mails. Med et længere batteri og betjening inden for et bredere temperaturområde er det mindre tilbøjeligt at køre ure under varmere og koldere forhold.

En af de vigtigste grunde til, at jeg ønskede et løbetur, var fordi jeg blev syg af at holde min telefon. At bære rundt på en omfangsrik telefon er ikke kun frustrerende, det kan også være distraherende for løbere.

Da jeg bar min telefon, lyttede jeg til musik, og jeg blev fristet til at ændre sangen eller vælge et andet album midtvejs. Ikke kun var dette en sundheds- og sikkerhedsfare på grund af ikke at være helt opmærksom på mine omgivelser, men det betød også et fald i ydelsen. Jeg var så fokuseret på at bære min telefon (og bruge den), at jeg ikke fokuserede på at køre så meget, og jeg fik langsommere tider og havde reduceret form på grund af at se ned på skærmen.

At få et løbende ur er et perfekt middel til at holde din telefon, når du kører. Løbure fungerer som almindelige, daglige ure. De vikler sig rundt og spændes pænt fast til dit håndled, hvilket betyder, at du nemt kan registrere alle vigtige data.

Et positivt ved at køre ure (især for mig fordi jeg elsker min musik og podcasts på løb) er, at nogle ure giver dig mulighed for at downloade og lytte til musik eller podcasts. Mest anbefalet med trådløse øretelefoner, at have al din musik i et dejligt løbebånd er en ægte spiludskiftning. At få et løbeur slår sikkert med at bære din telefon.

Et positivt ved Garmin løbeur tilbud er, at de er praktisk designet til at registrere data på dine løb. Datasæt er varierede og utroligt nyttige.

De fleste løbende ure kan registrere din hjerterytme, hastighed, højde, placering, hvor langt du har løbet, hvilken kilometer du løber hurtigst osv. Hvis der er én ting, som løbere kan lide, er det at registrere og analysere deres data. Når dataene er registreret, kan de nemt fås ved hjælp af selve skærmen eller ved at oprette forbindelse til en populær kørende app som Strava.

Løbere vil gerne vide, hvor hurtige de var, hvor langt de har rejst og vigtigst af alt, hvis de har opnået et nyt personligt bedste i en bestemt afstand.

For løbere, der er interesseret i at konditionere sig til langdistanceløb eller som en del af et triathlon-træningsregime, er det en rigtig spiludveksler at have evnen til at måle hjerterytme. Med løbende ure kan du spore og overvåge data fra dine træninger og forestillinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.