Her finder du en lang række populære fiskehjul

Vi har samlet en oversigt over fiskehjul fra bl.a. Penn, Abu Garcia, Shimano, Okuma og Westland. 

Fiskehjul i alle prisklasser

At købe et fiskehjul er en så vigtig investering, få det rigtigt, og du vil forbedre din fiskeri og dine resultater, forkert, og du vil ødelægge balancen på din stang, og det kan koste dig fisk. Her er en oversigt over, hvad du skal overveje, når du vælger en fiskerulle, med alle de oplysninger, du har brug for for at tage en beslutning nedenfor.

Sådan vælges et fiskehjul
Vælg din stil med hjul: fast spole, fri spole, midtstift eller lukket ansigt. Forstå dine træksystemer: bageste træk, træk foran. Lejer. Mængden af ​​lejer inde i rullen bestemmer, hvor glat rullen er. Linie lå. Jo fladere linjen ligger på spolen, jo bedre vil hjulet yde, når det støbes. Linjeklip. Hvis du sikrer, at du holder kastere til samme sted hver gang du fanger flere fisk, hjælper et linjeklip dig med at opnå dette. Hent forholdet. Hentningsforholdet mellem en rulle fortæller dig, hvor hurtigt rullen henter linjen. Rullehåndtag. Valg af hjulhåndtag er meget personligt. Vi har skrevet en guide, der sikrer, at du har al den information, du har brug for, alt det væsentlige ved hjuldesign, specifikation og anvendelsesformål er skitseret, så du kan træffe det rigtige valg. En fiskerulle er afgørende for et vellykket fiskeri i dage. Den rigtige hjul hjælper dig med at fange mere fisk og give dig mange års problemfri brug. Stil på hjul Der er dybest set 4 forskellige stilarter af hjul til rådighed. Nogle er meget alsidige og kan bruges til en lang række forskellige fiskeristiler, mens andre virkelig er ret specialiserede og bør kun bruges til specifikke formål.

Fast spoletromler findes i en lang række størrelser, farver og konfigurationer. Nogle har forreste træk, nogle har bageste træk, nogle har enkelthåndtag, andre har dobbelthåndtag. Den faste spoletromle giver en fantastisk allround hjul, de kan bruges til svømmerfiskeri, legering, lokkefiskeri, trav, prøvefiskeri eller tændfiskeri, dette er bestemt den mest alsidige hjul, der findes. Hvad der gør den faste spoletromle så alsidig er, at de er så lette at bruge, de kan leveres med ekstra reservespoler for at have forskellige styrker af fiskelinjen, de er pålidelige, og de er ofte meget værdi for pengene. Hvis du får en god fast spolehjul, vil den vare i årevis uden behov for service, så pas bare ordentligt på den og bør aldrig støde på et problem. Mekanismen kan låses ved en knap på en switch for at sikre, at rullen ikke kan vende baglæns. Dette er især nyttigt, når man legter, da man kan finjustere en quiverip, der hjælper dig med at få øje på enhver lille bid.

Gratis spolefiskeri er et af de nyeste design af faste spolehjul. De er de samme som almindelige faste spolehjul, bortset fra at de har en ekstra funktion – et ekstra træksystem. Dette ekstra trækkesystem, når det er tændt, giver spolen mulighed for at dreje ved en bestemt spænding, der bestemmes af lystfiskeren, dette sikrer, at når en fisk henter dit lokkemad og løber med det, kan linjen let tages fra rullen, du derefter skal du bare hente din stang, dreje rullehåndtaget, og den frie spole er koblet fra, og du vender tilbage til dit standardindstillede træk og spiller fisken som normalt. Gratis spolehjul har en tendens til at være større og tungere end almindelige faste spolehjul, fordi de har flere interne arbejdsgange. Disse er hjulene, der bruges til at fiske efter større fisk og kaste lange afstande, de er tunge og robuste.

Midtstifthjul giver den ultimative kontrol i strømmende vand, de giver mange års fremragende flodfiskerfiskeri, fordi den roterende spole slipper ud med nøjagtigt hastigheden af ​​flodstrømmen, dette vil garantere den agnede rig, der rejser nedstrøms naturligt, dette vil altid bevise at lokke til enhver fisk, lære at mestre centrumstiften, og du vil mestre enhver fisk i floden. Nogle midtstifter leveres med skralde, dette er en fjederbelastet afbryder, der kan aktiveres for at stramme spolen for at reducere den snurren, den stopper ikke helt spindlen, skralde er nyttig, når man legter, da det giver en hørbar biddetektion, når fisk tager linje, og er især nyttig, når man leger, når man skal skabe en stram linje til din benvægt. Lukkede ansigtsruller Lukkede ansigtsruller er specialværktøjer. De bruges hovedsageligt af flodfiskere, fordi de er ekstremt lette og derfor lette at holde hele dagen, og ved at bruge bare pegefingeren frigør balpinden linjen fra den lukkede spole meget glat. Hvad dette gør det muligt for lystfiskeren at gøre er at støbe pindefladere, køre riggen nedstrøms og fælde linjen og slå øjeblikkeligt, dette hjul giver enestående kontrol på rindende vand. De tilbyder lignende kontrol som midtstiften, men er lettere at støbe, hvilket gør dem perfekte til den mindre erfarne flodfisker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *