Elektrisk løbehjul oversigt fra de bedste forhandlere.

Elektrisk løbehjul guide

At købe en elektrisk scooter kan føles lidt som at købe en bil eller et andet stort køb. Vi oprettede denne ultimative købsguide, der hjælper dig undervejs. Denne vejledning dækker tekniske aspekter af selve den elektriske scooter, priskategorier, hvor man kan købe og vedligeholdelse.
Vejledningen er beregnet til at blive brugt sammen med vores sammenligningsliste til elektrisk scooter. Listen indeholder priser og specifikationer for hver elektrisk scooter, der findes på markedet i dag. Det er et nyttigt værktøj til at undersøge elektriske scootere.
De fleste scootere i denne kategori anbefales ikke til andet end minimal eller let rekreativ brug. På dette prispris skal duforvente: underdrevne motorer, batterier med lav kapacitet, svage bremser og ujævn byggekvalitet. Når det er sagt, er der dog nogle fremragende og meget funktionelle værdier i denne kategori. De er værd at tage et kig på, hvis du dette er dit budget.
Pendler elektriske scootere
Pendlerklassen af ​​elektriske scootere er den største og derfor opdelt i to priskategorier. På disse prispunkter finder vi generelt, at scootere er ret afbalancerede med hensyn til funktioner, kvalitet, ydelse og pris.

Disse scootere er gode til at rejse kortere afstande, har rimelig rækkevidde og passende byggekvalitet til daglig pendling. Forvent lejlighedsvis reparationer i løbet af det forventede levetid på få år. De er bedst, når din pendling har relativt glatte overflader og ikke meget stejle bakker. De er lette nok til at du kan folde og bære dem op ad trappen en gang imellem.

Vores valg af: Bedste elektriske sløbehjul under 600

Premium-pendler ( 600 til 1200)
Disse el-løbehjul tilføjer typisk ophæng, større motorer, større batterier og bedre bremser til budgettet. Turen vil være mere behagelig, sikrere og have bedre rækkevidde på grund af disse opgraderinger. Der er dog en afvejning med øget vægt og størrelse, der vil gøre lastning i en bil eller opførelse af trapper vanskeligere.

Vores valg af: Bedste elektriske el-løbehjul under 1200

Højtydende elektriske el-løbehjul 1200 +)
Disse løbehjul el er de højeste resultater i alle kategorier undtagen bærbarhed. De har massive, undertiden dobbeltmotorer (nogle når hastigheder over 40 MPH), forlænget batterilevetid for ekstrem rækkevidde (40+ miles), top-notch-ophæng og hydraulisk aktiverede skivebremser til stop i hurtige hastigheder. Selvom de stadig er i stand til daglig pendling, er deres større dæk de eneste, der er egnede til terrængående. Disse er også de tungeste (typisk 50+ lbs), så hvis du har brug for at folde og bære disse el løbehjul til voksne, skal du sørge for, at du er komfortabel med vægten.
Elektriske løbehjul med sæde funktioner
Når du har filtreret efter pris, er det vigtigt at forstå funktionerne i el løbehjul pris. Den øverste søjle giver dig de vigtigste funktioner, du skal overveje, når du beslutter, hvad du skal købe. De inkluderer: pris, rækkevidde, vægt, tophastighed, motoreffekt, affjedring, belysning, bremser og dæk. Lad os gå over hver enkelt.

pris
Der vil altid være bedre og værre værdier ved køb af elektriske scootere, men dybest set forbedrer kvaliteten og funktionerne med prisen. Du køber ikke et off-road dyr for $ 200. Se de vigtigste klassifikationer for prisbeslag.

Range
Område refererer til afstanden, som en scooter kan rejse, før den går tom for batteristrøm. En forsigtig tommelfingerregel er at tage det, producenten annoncerer og deler med to. Resultaterne fra Electric Scooter Survey 2018 viser, at de fleste producenter overvurderer 30% i deres sortimentskrav.

Som alle batterier falder din batterikapacitet (og scooterinterval), når tiden går. Tænk på din pendling, og hvor langt du rejser i en typisk dag. Husk, at når du løber tør for din scooter, kan du stadig sparke for at skubbe den.

Pro tip: Du kan også tage din oplader med dig på pendlen eller købe en ekstra oplader til at forlade på din destination.
Vægt
Vægt kan være en stor overvejelse, hvis du nogensinde har brug for at folde og bære din scooter. Tænk på din pendling: bliver du nødt til at gå op ad trappen? Når du kommer til din destination, har du en elevator? Nogle gange kan det være sent om aftenen eller dårligt vejr, og du vil måske tage en ride-share hjem. De fleste giver dig mulighed for at sætte din scooter i bagagerummet, men du er stadig nødt til at manøvrere den ind i køretøjet.

De fleste scootere med en rimelig rækkevidde (> 15 miles) vejer over 25 kg. Noget meget over 30 lbs vil være forholdsvis vanskeligt at bære i lang varighed. At have et håndtag eller skulderrem hjælper, og nogle scootere har ekstra hjul eller en foldet konfiguration, der giver dem mulighed for at blive rullet, men skal stadig bæres op ad trappen eller løftes ind i et køretøj.

Pro tip: Du kan gå til en sportsudstyr og hente et par håndvægte eller kettlebells for at teste, hvilken vægt du sikkert kan håndtere.

Tophastighed
Tophastighed er ikke en enorm faktor for de fleste pendlere, så længe scooteren kan nå 15 km / h. Faktisk har nogle kommuner love mod at gå over 15 km / h på scootere. I virkeligheden, når man rejser på veje eller i cykelstier, er 15-18 km / t hurtig nok. Hvis du er interesseret i den ekstreme ydeevne af scooter, går disse meget hurtigere, og vi anbefaler at bære sikkerhedsudstyr, når du kører med disse hastigheder.
Motoreffekt
Motoreffekt starter normalt ved 200 watt og går helt op til 6270 watt på Dualtron X. For voksne anbefaler vi ikke noget under 250 watt til daglig pendling. Dette vil være passende til flade overflader og meget små bakker. Hvis du bor i et område med stejlere bakker, skal du tænke på at gå til 350 eller 500 watt. Selv med 500 watt vil din scooter bremse på mellemstore bakker. På det tidspunkt kan du altid sparke for at hjælpe scooteren. Større motorer hjælper ikke kun med at tænde bakker, men de vil også få dig hurtigere op på tophastigheden.

suspension
Suspension, der ligner den i en bil, udjæder ujævnheder og indrykk i vejen. Uden det, og især hvis du har luftløse dæk, vil du mærke hver ujævn du rejser over. Hvis din pendling er længere eller har mere hårdt terræn at krydse, skal du overveje at købe en scooter med ophæng. Ophæng kan enten fastgøres til for-, bag- eller begge hjul. Scootere i Premium Commuter-klassen skal have enten for- eller bageste ophæng.

Belysning
Scooter kan ligesom cykler have et hvidt frontlys og et rødt baglygte. Hvis du kører efter mørke, er det nødvendigt at have både et forreste og bageste lys. På grund af designet til elektriske scootere har de typisk ikke meget synlige baglygter. Hvis du skal køre om natten, skal du overveje kraftigt at tilføje nogle blinkende røde baglygter til din hjelm eller rygsæk.
bremser
Der er fire hovedbremsetyper: elektrisk og / eller regenerativ, fod, tromme og skive. De er anført i rækkefølge fra mindst til mest effektive og kan installeres på for-, bag- eller begge dæk.

Elektriske og regenererende bremser er de svageste. Hvis du rejser med 15 + km / h og skal stoppe hurtigt, vil disse alene ikke gøre jobbet.
Fodbremser, der aktiveres ved at skubbe foden ned på bagerste skærm, får den til at gnide mod det bageste dæk, hvilket bremser den ned. Denne type bremse har lidt mere stoppekraft, men er ikke så effektiv som skiven eller tromlebremserne.
Tromlebremser er lukket inde i hjulnavet og er generelt lavere vedligeholdelse end andre bremsetyper og har ensartet ydelse i våde forhold.
Skivebremser har den største stopkraft og er lettere end tromlebremser. De findes typisk på den højere ende Premium Commuter og High Performance scootere, men kan vises på Budget Commuter scootere af bedre kvalitet.
Lær mere i vores guide til elektriske scooterbremser.

dæk
Dæk findes i to sorter: pneumatiske (luftfyldte) og luftløse.

Pneumatiske dæk har fordelen ved stødabsorbering og bedre håndtering / trækkraft (især i dårligt vejr). Ulempen med pneumatiske dæk er, at der kræves mere vedligeholdelse end den luftløse sort. Pneumatiske dæk er tilbøjelige til punktering og skal fyldes med luft, når de har lavt tryk.
Airless dæk er på den anden side underordnede på alle måder, bortset fra at de stort set ikke kræver nogen vedligeholdelse.
Pneumatiske dæk er almindelige i alle prisklasser undtagen Budget-serien, hvor dæk næsten udelukkende er luftløse (solide).
Pro-tip: Undervurder ikke den forbedrede kørekvalitet, du får med pneumatiske dæk. Disse vil gøre en enorm forbedring, når du vælter endda minimalt ujævn terræn, hvor vejvibrationer kan være meget ubehagelige på dine fødder og ben. Derudover kan du næsten forhindre flade dæk ved at følge et par enkle tip.

Lær mere om forskellene mellem pneumatiske og solide (luftløse) dæk i vores elektriske scooter-dækvejledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.