Så er der igen vilde tilbud på fiskegrej – så er du på udkig efter billigt fiskegrej, så har vi her samlet en lang række gode tilbud til dig.

Uanset om du er til fluefiskeri, havfiskeri, spinnefiskeri eller noget helt fjerde, så finder du helt sikkert et tilbud der rammer plet. Alle tilbuddene bliver som altid opdateret ugentligt, så du nemt kan finde lige det der passer til dig. Vi støvsuger hver dag nettet for billigt fiskegrej og samler det i lister fra de mest populære danske webshops herunder. Fælles for alle forhandlere er at de alle er e-mærkede, billige, og lever op til en række krav om service samt popularitet.

Se blandt andet de fede tilbud fra Fiskegrej.dk. Spar op til 60%.

Lige er der tilbud på f.eks.

  • Et Shimano 13 Twin Power fastspolehjul. Fra 4.999 kr til kun 1.999 kr – 60% rabat.
  • Og et Abu Ambassadeur Altum DLC  hjul med digital linetæller med lys. Sat ned fra 1.599 kr til 999,00 kr – 37,5% rabat
  • Eller den lette Weston W4 havstang. Nedsat fra 1699 kr til nu 1499 kr. 

Tackle.dk er også klar med tilbuddene – her er det især på blink du kan gøre en god handel. Spar op til 60%

  • Hvad med et Ice 23 gr. grøn guld blink? Før 14,95 kr. Nu kun 5,95 kr. Se alle tilbuddene her.

Er de gamle waders begyndt at lukke vand ind? Så det Pro-outdoor.dk du skal besøge. De holder sig absolut ikke tilbage med tilbuddene. Du kan få dig et par nye waders til kun 499,95. Nedsat fra 999,95. Det er 500 kr sparet. Dem kan du så passende bruge på nye blink.


Hvidovresport.dk lader dig gå shopamok! Og de giver dig lidt line – til vennepris, nærmest. De har bl.a. slået 55% af på fletline. 


Slå et smut forbi Grejonline.dk og se deres mange tilbud og billig fiskegrej. De har helt op til 70% rabat på meget af grejet, så der ingen undskyldning for ikke at få fyldt blinkæsken op.


Vi samler tilbud…og kvalitet!

Her på Billigenetbutikker.dk er vi mildest talt bidt af en gal brasen, så at sige. Vi elsker nemlig at fiske, og vi ELSKER billigt fiskegrej. Og dem af os der bare en gang i mellem MÅ ud i naturen og kaste linen ud, vi går naturligvis også op i fiskegrej. Og det skal gerne være af god kvalitet, så vi ikke skal købe grej i tide og utide. Derfor har vi også nøje udvalgt de forhandlere vi viser her på siden. Alle tilbuddene på billigt fiskegrej der slås op her, er udvalgt på baggrund af den høje kvalitet og prisen til sammenligning. De to ting skulle gerne give oprigtigt gode tilbud, som vi så kan vise jer, så i også kan købe billigt kvalitetsfiskegrej til gode priser.

Bemærk: denne side indeholder annoncelinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *